4. března 2015 • 11:22

Strmý pád Ondřejky ze Slovácka. Za necelý rok z ligy do I. A třídy

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Strmý pád Václava Ondřejky se zatím zastavil v I. A třídě. Velký talent ze Slovácka, který na podzim neúspěšně hostoval ve druholigové Karviné, dohraje sezonu ve Strání u slovenských hranic. Klubu chce šestadvacetiletý ofenzivní hráč pomoct k postupu, po půlce soutěže je tým druhý o bod za Újezdcem.



Ondřejkova kariéra jde ke dnu, neboť rodákovi z Kroměříže je cizí profesionální přístup. Flámy si neodpustil, ani když působil mezi elitou. „Neměl jsem s ním žádný problém, ale něco tomu chybělo,“ shrnul kouč Slovácka Svatopluk Habanec krátkou vzájemnou spolupráci.

Ani v Karviné se autor šestnácti prvoligových branek nechytl, po šestém kole už se v sestavě neobjevil. V nejvyšší soutěži naposledy nastoupil loni v dubnu na posledních 15 minut v utkání Slovácka s Olomoucí. Teď se jde pobavit fotbalem do FC Strání.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud