Michal Koštuřík
17. června 2013 • 21:15

Ondřejka je opět ve Slovácku. Je to sígr, říká kouč Habanec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhou šanci dostane od mateřského Slovácka fotbalový útočník Václav Ondřejka, který se vrátil z nepovedeného hostování v Mladé Boleslavi. Trenér Svatopluk Habanec ví dobře, jaká přednost ho předchází. „Je to sígr,“ pousmál se na pondělním startu letní přípravy.



Je však rozhodnutý pětadvacetiletého Ondřejku vyzkoušet. „Je to náš hráč. Všichni asi víme, že je to fotbalista. Třeba nás mile překvapí anebo se sám vyřadí. Sám jsem na něho zvědavý,“ sdělil Habanec, který mohl mít radost z Ondřejkovy postavy.

Dravý forvard sundal „bříško“ a prošel vážením stejně jako ostatní. „Zhubl jsem čtyři kila,“ pochlubil se. Čím to? „Úprava jídelníčku a míň pití,“ vysvětlil bezelstně známý pařmen, jenž hazarduje se svým talentem.

Na ročním hostování v Boleslavi toho moc nenahrál, nijak výrazně na sebe neupozornil. V důvěrně známém prostředí si ale zase věří. „Chci si vydobýt pozici, jakou jsem tady měl a vrátit se do základní sestavy. Prostě dát vše do starých kolejí,“ seznámil veřejnost se svými cíli.

„V Boleslavi jsem moc šancí nedostal. Asi jsem nezapadl do herního systému, což mě mrzí,“ postěžoval si Ondřejka, který si na prvním tréninku s chutí pohrával s míčem.

Brzy získal pocit, že mu to pod koučem Habancem sedne. „Vypadá to, že mi jeho styl bude vyhovovat,“ předpokládal. „Má šanci. Jednu,“ zdůraznil trenér. Lehké to s Ondřejkou mít nebude...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud