4. března 2015 • 15:20

Po Hrdličkovi zkouší i Suchoně! Ďáblice B loví hvězdné posily na Nově

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rezerva Ďáblic chce přepsat historii. Nejproduktivnější tým první části sezony ve Sportem sledovaných nižších soutěžích, který zaznamenal 82 gólů ve 13 utkáních, totiž hodlá svou pozici udržet a získat druhý triumf. To se ještě žádnému z týmů nepovedlo. „Je to náš cíl od začátku sezony a nic se na něm nemění,“ vyhlásil manažer a trenér týmu František Drbal. Mají k tomu pomoci i známá televizní jména.



Jeho mužstvo mělo v pražské I. B třídě pořádně nabito. Jenže dokáže si tým s exligisty Hunalem a Maškem udržet střeleckou formu? „To se teprve uvidí, ale nějaké posily jsme udělali. Třeba přišel Michal Hrdlička , známý televizní moderátor,“ prozradil. „Z Novy jsme v posledním utkání zkoušeli i Petra Suchoně,“ naznačil Drbal.

Tým se po zimní pauze sešel k prvnímu přípravnému utkání. „Ještě jsme nebyli kompletní, ale přesto jsme zvítězili 2:1. Je nám jasné, že k tomu, abychom soutěž Sportu vyhráli a mohli jet na zápas Bayernu, tak bude třeba dávat gólů víc. Až si tohle soupeři přečtou, zase budou proti nám skákat do střel. Ale my s tím počítáme,“ dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud