20. května 2016 • 08:00

Haná nechce další sestup. HFK Olomouc bude v MSFL zachraňovat Palička

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalového klubu 1.HFK Olomouc došla trpělivost a čtyři kola před koncem MSFL, po prohře v Hlučíně 0:3, odvolalo z postu hlavního trenéra "A" mužstva Oldřicha Machalu. „Důvodem byly neuspokojivé výsledky a neuspokojivé postavení v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy,“ uvádí se v prohlášení olomouckého klubu. Jeho místo do konce soutěže obsadí zkušený Vlastimil Palička.



Hanákům patří v tabulce patnáctá – tedy sestupová pozice. Mužstvo během deseti jarních zápasů zvítězilo pouze jednou, bodové konto rozšířilo ještě o tři remízy. Za záchranou povede 1.HFK Olomouc zkušený Vlastimil Palička.

Ten už šest let působí v klubu jako šéftrenér mládeže, takže prostředí dobře zná. „Pokusíme se udělat maximum, udělám, co mi budou síly stačit. Času není moc. Bude to hlavně o zvednutí sebevědomí, kluci mají samozřejmě ty porážky v hlavách,“ má jasno Palička.

Realizační tým se rozšířil o asistenta trenéra, bývalého vynikajícího brankáře HFK Petara Aleksijeviće. Ten donedávna působil jakoho hlavní kouč divizního Přerova, ve kterém na vlastní žádost o po dohodě s klubem skončil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud