25. května 2016 • 07:15

Sekretář Admiry je v klubu 50 let. Gratulovat budou Galácticos i Letenští

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Angažmá, které trvá padesát let. Z toho čísla se vám zatočí hlava a řeknete si, že něco podobného v současném fotbale ani není možné. Ale je. Ve čtvrtek 26. května oslaví právě tohle jubileum sekretář pražské divizní Admiry Josef Vavruška, jenž byl i dlouholetým dopisovatelem deníku Sport. Na stadionu v Kobylisích vše oslaví jak jinak než fotbalem, kdy proti sobě od 17:30 nastoupí domácí Galácticos a Hvězdy z Letné.



Za domácí výběr by si měli zahrát třeba bývalý hráč a funkcionář Slavie Karol Kisel, nebo třeba další exligista Petr Mikolanda, nastoupit má také podle informací z klubu herec Michal Suchánek.

Zahanbit se nenechají ani soupeři. Tady bude kapitánem bývalý reprezentant a současný trenér mládeže klubu z Kobylis Martin Frýdek, vicemistr Evropy 1996.

„Pan Vavruška je na svůj věk obrovsky vitální, všechno organizuje, ladí termínovky,“ pokračuje v poklonách směrem k sekretáři, kterému je 88 let. Podle Frýdka mu nechybí ani odvaha poprat se s moderní technikou. „Já třeba s počítačem nejsem moc kamarád, ale on je i v tomhle směru neskutečný, takže i za to zaslouží uznání,“ dodává.

Frýdek vsadil v nominaci na své někdejší letenské dvojče Horsta Siegla. Na seznamu pozvaných hráčů jsou i Vratislav Lokvenc, Lumír Mistr, Daniel Zítka, Ivan Čabala, Luděk Stracený, Július Bielik, Petr Vrabec, Michal Horňák, či Pavel Krmaš, který vyhlásil před pár dny konec profesionální kariéry.

„Oslovil jsem i hokejisty Jirku Zelenku a Patrika Martince, slíbili, že přijdou,“ nabízí další zajímavá jména Frýdek, tentokrát z hokejového prostředí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud