24. června 2020 • 19:51

Zbrojovka vydřela výhru a stáhla Pardubice na bod. Jihlava slaví výhru 4:0

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Brna v 26. kole druhé ligy vydřeli vítězství 1:0 ve Varnsdorfu a na druhém místě tabulky ztrácejí jediný bod na vedoucí Pardubice, které ale mají zápas k dobru. Střeleckou formu z posledních zápasů potvrdila Dukla a po výhře 4:0 nad posledními Vítkovicemi se Pražané posunuli na třetí příčku.



Brno roli favorita na hřišti o záchranu bojujícího týmu potvrdilo až v závěru. O jedinou branku utkání se v 86. minutě postaral Jan Hladík. Zatímco Zbrojovka díky výhře snížila ztrátu na první příčku, která jako jediná zaručuje přímý postup do nejvyšší soutěže, Varnsdorf po sérii pěti zápasů bez vítězství dělí od pásma sestupu dva body.

Brnu patří druhé místo s náskokem deseti bodů před Duklou, která proti posledním Vítkovicím potvrdila střeleckou formu. Domácí na Julisce vyhráli 4:0, připsali si třetí vítězství za sebou a navíc během této úspěšné série pokaždé dali v utkání minimálně tři branky.

Dukla drží poslední místo zaručující start v baráži s náskokem dvou bodů před Žižkovem, jenž má však o zápas méně. O další dva body zpět je po dnešní výhře 4:0 nad Vyšehradem pátá Jihlava. Dva góly Vysočiny dal Klobása a s třinácti góly se dělí o vedení v tabulce střelců s Matějkou z Ústí, jenž pomohl Severočechům dvěma zásahy k remíze 3:3 v Chrudimi.

Po dvou porážkách zabral předposlední Sokolov a uspěl 3:1 na hřišti deváté Líšně. Patnáctí Západočeši tak využili špatné formy čtrnáctého Varnsdorfu a na severočeský celek, který je těsně nad hranicí sestupu, ztrácejí čtyři kola před koncem dva body.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 26. kolo:

Chrudim - Ústí nad Labem 3:3 (2:0), Dukla Praha - Vítkovice 4:0 (2:0), Jihlava - Vyšehrad 4:0 (1:0), Líšeň - Sokolov 1:3 (0:2), Varnsdorf - Brno 0:1.

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud