8. června 2022 • 13:40

A teď začne vojna! Dukla vtipným videem potvrdila Radu, dal i tři žongly

Autor: mms, paš
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Julisce se před ním postavil do pozoru i olympijský vítěz David Svoboda. Fotbalová Dukla ve středu odpoledne potvrdila informace deníku Sport, že druholigový tým převezme svérázný kouč Petr Rada. A nedávného trenéra Jablonce představila ve velkém stylu. Třiašedesátiletý nadporučík oblékl armádní uniformu a poprvé vstoupil do kabiny.



Klid po konci minulé sezony narušily na Julisce jeho rázné kroky, s respektem k Radovi vzhlížel i mladý fotbalista v dresu pražského celku s deníkem Sport v rukách. Přestal číst, s podivem jen zíral.

Na cestě do šatny druholigového mužstva pak zdravil nového kouče Dukly i moderní pětibojař David Svoboda. Jak jinak než v pozoru!

A když vzal Petr Rada vůbec poprvé za kliku od dveří dukelské kabiny, byla zatím prázdná. Přesto se blýskl třemi žongly a nejen svým svěřencům poslal na dálku jasný vzkaz: „A teď začne vojna!“ 

Majitel Dukly Petr Paukner, protřelý obchodník s energiemi, se rozmýšlel mezi mladým ambiciózním koučem a veteránem Radou. Nakonec si tedy vybral druhou variantu.

„Vsadil jsem na něj, protože kabina potřebuje v nejlepším smyslu slova zbláznit. Potřebuju tam zkusit hodit bombu a uvidím, co to přinese,“ říkal Paukner v nedávném rozhovoru pro web iSport.cz a deník Sport. „Věřím, že renomovaný trenér a celoživotní duklák Petr Rada dokáže hráče namotivovat tak, aby pro nás byl reálný návrat do ligy.“

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud