Michal Kvasnica
29. ledna 2024 • 16:40

Sigma B zamíří do Turecka, hráči zaplatí letenky. Vyškov čeká Real

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zní jako velká věc, že Olomouc letí do Turecka na soustředění dvakrát. Nejdřív s áčkem, v únoru pak i s béčkem. V dnešní ekonomicky složité době vzbudila původní zpráva o dvojím zahraničním kempu Hanáků pozitivní a překvapivý ohlas. Vše ale růžové není. iSport.cz zjistil, že hráči druholigové rezervy si přispějí šesti tisíci na letenku. Zatímco například Vyškov, rovněž hrající F:NL, si ve Španělsku zahraje proti béčku Realu Madrid a nový majitel zve tým i na La Ligu.



Jílkovo mužstvo vyrazilo do Beleku v pondělí, Janotkovo odletí za týden. V kontextu Tipsport Malta Cupu 2024, kterého se Hanáci účastnili na začátku ledna, to vypadá, že se Sigmě blýská na lepší budoucnost.

Jenže zdání klame. Klub dlouhodobě fungující bez movitého mecenáše sice prodal za zhruba milion eur (25 milionů korun) do Slavie levonohého univerzála Ondřeje Zmrzlého, ale vyskakovat si navzdory partnerství s Tipsportem stále nemůže. A bez výraznější podpory ani nebude moct.

Důkazem je i to, že béčkaři, tedy členové profesionálního mužstva, si na osmidenní soustředění v Turecku přispívají šesti tisíci, což redakci potvrdily tři

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud