Michal Koštuřík
13. února 2024 • 15:40

Vyškov remizoval s Realem. Koučoval slavný Raúl, přenos si gigant nepřál

Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na lavičce soupeře slavný Raúl Gonzáles (46), jeden z nejlepších útočníků španělské fotbalové historie. A taky legenda Realu Madrid, jejíž rezervě se v úterý na soustředění na Pyrenejském poloostrově postavil MFK Vyškov. Historický moment! Lídr české druhé ligy, který se rovněž pyšní přezdívkou „bílý balet“, dokázal uhrát remízu 1:1. Gól vstřelil v první půli David Krška, protivník vyrovnal po přestávce. „Soupeř byl vynikající,“ pronesl trenér Jan Kameník pro iSport.cz.  



Jak se dostane český tým k tak prestižnímu zápasu? Nakonec docela jednoduše. Ve Vyškově získala přes zimu majoritní podíl (99%) americká společnost Blue Crow Sports Group, v jejímž portfoliu je rovněž vlastnictví druholigového CD Leganés. To byl první a zásadní krok k uskutečnění kurážného záměru poměřit si síly s béčkem Realu. Proti takzvané Castille nastoupili Kameníkovi svěřenci na stadionu Alfreda Di Stéfana s kapacitou šest tisíc míst, kde hraje rezerva slavného celku mistráky. „Chovali se k nám velmi dobře. Přijetí bylo velmi příznivé,“ ocenil Kameník.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud