Jan Podroužek
26. března 2014 • 21:40

Netoleruji neochotu bojovat, hřímal kouč Slavie Pastoor po výbuchu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebylo těžké číst z jeho tváře. Po výkonu, který pod ním fotbalová Slavia předvedla v prvním čtvrtfinálovém zápase Poháru České pošty, byl duchem pryč. „Jsem schopný tolerovat špatný výkon, ale ne to, když hráči nebojují,“ pravil naštvaně kouč Alex Pastoor těsně potom, co sešívaní padli doma s Brnem 0:1.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Už minule s Jihlavou to za moc nestálo. Slavia prohrála v ligovém zápase doma 1:2. A byla to docela šokující ztráta. Hlavně když po příchodu nizozemského trenéra trápili červenobílí Teplice u nich Na Stínadlech. Pak výhra nad nepříjemným Znojmem... Jenže teď jdou výkony střemhlav dolů.

„Z naší strany to byl chabý výkon. Nekontrolovali jsme hru, neudrželi míč, neměli jsme šance. Za týden v Brně musíme vstřelit branku a k tomu je potřeba vypracovat si dostatek příležitostí,“ ví Pastoor a nehovoří poraženecky před odvetou v Králově Poli, která se hraje příští čtvrtek.

I fanoušci z věrné Tribuny Sever to slávistům tvrdě spočítali. Při pozápasové děkovačce (lze-li to tak ještě nazvat) z plna hrdla skandovali: „My jsme Slavie, vy nejste nic!“ Nutno říct, že skalní příznivci byli zcela v právu. A zmoklí hráči pod nimi poslušně poslouchali.

„Nejsem schopný akceptovat neochotu bojovat,“ zopakoval ještě jednou Pastoor. A vedle pohárové odvety musí své svěřence probudit ještě na pondělní ligovou dohrávku. V celkem rozjeté Mladé Boleslavi...

VIDEOBLOG: Příští trenéři Slavie? Klidně Bílek, Hadamczik nebo Putin
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud