26. října 2016 • 20:10

Opava mě nepřekvapila, překvapili mě naši hráči, hlásil naštvaný Pivarník

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za obrovský neúspěch označili fotbalisté Plzně vyřazení v osmifinále poháru s druholigovou Opavou. Ligový šampion dnes na hřišti slezského celku prohrál 2:4 a podle obránce Jana Baránka si někteří hráči musejí sáhnout do svědomí. Hodně rozladěný byl i kouč Roman Pivarník.



Plzeň sice vedla 1:0, Opava ale třemi góly za sebou skóre otočila a na Hejdovo snížení v závěru utkání ještě odpověděla čtvrtou brankou. "Čekali jsme těžké utkání, což se potvrdilo. Opava má ve druhé lize formu, ne nadarmo je na třetím místě," řekl na klubovém webu Baránek.

"Domácím pomohli nejen fanoušci, kterých přišlo přes šest tisíc, ale také náš výkon. Tím, co jsme dnes hráli, jsme soupeři doslova darovali postup," přidal. "Každý si musí sáhnout do svědomí a zhodnotit, jak se připravil a jak hrál. Dnes byl špatný týmový výkon, ten se ale skládá z individuálních výkonů všech hráčů," doplnil Baránek.

Viktoria oproti nedělnímu duelu se Spartou nastoupila ve výrazně obměněné sestavě, výmluvy v tom však nehledala. "Na hřiště se dostali i kluci, kteří měli v poslední době volnější program a tím pádem i dostatek sil. Bohužel to všechno nedopadlo tak, jak bychom si představovali. Je to obrovský neúspěch, jinak se to pojmenovat nedá," uvedl gólman Petr Bolek.

Také on měl podíl na nečekané porážce, když ho v 83. minutě zaskočila Žídkova střela z poloviny hřiště. "Se zápasem jsme si měli poradit. Určitě je na místě, aby se jednotliví hráči zamysleli sami nad sebou a nad tím, jaký výkon dnes podali," prohlásil trenér Roman Pivarník.

"Dnes rozhodly individuální chyby jednotlivců. Každý, kdo se na zápas podívá, musí vidět, že jsme dnes tři branky soupeři darovali našimi hrubými nedůslednostmi," přidal kouč. "Opava hrála tak, jak jsme očekávali. Ničím nás nepřekvapila, naopak mě překvapili někteří naši hráči," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud