8. srpna 2015 • 15:04

Legenda na Vyšehradě. Tým povede na podzim ve FNL sparťan Novotný

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyšehrad vytasil před druhým kolem FNL trumf. Angažoval totiž jako trenéra legendárního sparťanského stopera Jiřího Novotného. Pětačtyřicetiletý bývalý reprezentant a obránce pražské Sparty, se kterou získal rekordních 14 mistrovských titulů, se dohodl na spolupráci s majitelem klubu Jaroslavem Klímou.



"Domluvili jsme se prozatím na spolupráci do konce podzimní sezony. Angažmá na Vyšehradě bude mojí první větší trenérskou zkušeností v dospělém fotbale, chci však každopádně pomoci mužstvu ke splnění vytčeného cíle, kterým je záchrana ve druhé nejvyšší soutěži," uvedl na klubovém webu Novotný.

Slavoj, který hraje domácí zápasy na stadionu Viktorie Žižkov, vstoupil do první druholigové sezony v historii klubu minulou neděli vysokou prohrou 0:4 se Znojmem. Mužstvo v tomto utkání vedl bývalý trenér vyšehradské mládeže Tomáš Holeček. V neděli Vyšehrad nastoupí opět před vlastními fanoušky proti Vlašimi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud