19. září 2017 • 16:00

Video ve fotbale? V přeboru ano! Podívejte se, jak rozhodčí řádil v Protivíně

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva zápasy, oba ve stejný den, jen rozdíl ve výkonnosti. Zatímco v tradičním derby pražských „S“ video nebylo, v zápase Jihočeského krajského přeboru mezi Protivínem a Hlubokou (4:0) ano. Stalo se tak v rámci projektu „Můj fotbal živě“, jehož partnerem je sázková kancelář Fortuna.



Fortuna v duelu Protivína s Hlubokou poprvé v historii českého fotbalu nasadila video přímo do utkání. Pomezní sudí měli na sobě GoPro kamery a porty ve stylu rugby.

„Můj fotbal živě jasně ukazuje, že tento sport není jen o nároďáku nebo první lize. Amatérský vesnický fotbal má, když se pořádně uchopí, potenciál být opravdovou show se vším všudy,“ řekl o úspěšném projektu David Vaněk, generální ředitel Fortuny.

Videorozhodčí v krajském přeboru
Video se připravuje ...

V ten samý den, kdy se hrál i televizní zápas mezi Protivínem a Hlubokou, se stala velká chyba během pražského derby mezi Slavií a Spartou (2:0). V prvním poločase vstřelil Milan Škoda regulérní gól, který však rozhodčí neviděli a tudíž neuznali. Chybělo video, které by branku prokázalo. Na takové video, které by řešilo sporné situace, si ještě musíme počkat...

Slavia - Sparta: Ještě jeden záběr na Costův odkop – gól, nebo ne?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud