19. září 2017 • 16:00

Video ve fotbale? V přeboru ano! Podívejte se, jak rozhodčí řádil v Protivíně

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva zápasy, oba ve stejný den, jen rozdíl ve výkonnosti. Zatímco v tradičním derby pražských „S“ video nebylo, v zápase Jihočeského krajského přeboru mezi Protivínem a Hlubokou (4:0) ano. Stalo se tak v rámci projektu „Můj fotbal živě“, jehož partnerem je sázková kancelář Fortuna.



Fortuna v duelu Protivína s Hlubokou poprvé v historii českého fotbalu nasadila video přímo do utkání. Pomezní sudí měli na sobě GoPro kamery a porty ve stylu rugby.

„Můj fotbal živě jasně ukazuje, že tento sport není jen o nároďáku nebo první lize. Amatérský vesnický fotbal má, když se pořádně uchopí, potenciál být opravdovou show se vším všudy,“ řekl o úspěšném projektu David Vaněk, generální ředitel Fortuny.

Videorozhodčí v krajském přeboru
Video se připravuje ...

V ten samý den, kdy se hrál i televizní zápas mezi Protivínem a Hlubokou, se stala velká chyba během pražského derby mezi Slavií a Spartou (2:0). V prvním poločase vstřelil Milan Škoda regulérní gól, který však rozhodčí neviděli a tudíž neuznali. Chybělo video, které by branku prokázalo. Na takové video, které by řešilo sporné situace, si ještě musíme počkat...

Slavia - Sparta: Ještě jeden záběr na Costův odkop – gól, nebo ne?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud