Jakub Konečný
5. října 2012 • 09:47

ZNÁMKOVÁNÍ SPARTY: Nadprůměrný výkon týmu, zklamal jen Krejčí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty si za svůj výkon proti Athletiku Bilbao vysloužili od deníku Sport vysoké známky. Hned pět hráčů bylo oznámkováno číslem 9 (1-nejhorší, 10-nejlepší). Nejslabší byl Ladislav Krejčí, který obdržel pětku.



Tomáš VACLÍK 9
Na rozdíl od kolegy Gorky Iraizoze mu mokrý terén ani kluzký balon nedělaly problémy, působil velmi spolehlivým a jistým dojmem. Zaskvěl se při hlavičce Gurpegiho.  
Tomáš ZÁPOTOČNÝ 8
Zraněnému Vlastimilu Vidličkovi, místo kterého nastoupil, hodil rukavici. Obranné povinnosti si splnil a navíc dal krásný a důležitý první gól.  
Ondřej ŠVEJDÍK 8
Hrál přesně, jak se od stopera očekává. U protihráčů byl vždy včas, míče jim bral důrazně, ale čistě. Dobře zajišťoval případné mezery v domácí obraně.  
Jiří JAROŠÍK 8
S Bilbaem měl pozitivní bilanci, kterou si ještě upevnil. Několikrát předvedl skvěle načasovaný skluz. Tentokrát však byl ze dvojice stoperů ten méně výrazný.  
Manuel PAMIČ 8
Blýskl se zejména výbornou přihrávkou na Václava Kadlece, který však ve vyložené šanci trefi l pouze tyč. Tentokrát si odpustil obvyklé minely a taktické úlety.  
Mario HOLEK 9 
Nastoupil, aby vyztužil střed hřiště - a přesně to dělal. V osobních soubojích šikovně používal tělo, zapojoval se i do rozehrávky. Zeď.  
Josef HUŠBAUER 9
Byl jedním ze strůjců herní převahy Sparty. Před centrem na gólovou hlavičku Bekima Balaje to provedl mazácky, při penaltě zrovna tak. Koukal se Michal Bílek?  
Marek MATĚJOVSKÝ 8
Do utkání vstoupil ve velkém stylu, soupeři při slalomu sebevědomě nasadil i jesle. Dodával rozehrávce Sparty klid, vyhrál hodně důležitých osobních střetů.  
Václav KADLEC 9
Kdyby s takovou chutí hrál každý zápas... Měl hodně prostoru a skvěle toho využíval, účinně presoval zadáky Bilbaa. Navíc si vykoledoval penaltu. Výtečný.  
Ladislav KREJČÍ 5
Po zranění ramene se do toho nějak nemůže dostat. Rozjel sice akci, která vyústila v gólovou šanci Bekima Balaje, ale jinak byl u míče málo. Zatím si nevěří.  
Bekim BALAJ 9
Jeden z hrdinů večera, nemocného Leonarda Kweukeho stoprocentně nahradil. Při svém gólu měl sice štěstí, ale osvědčil taky perfektní výběr místa v šestnáctce.  

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud