23. listopadu 2012 • 17:32

Ohňostroj u Sparty měl na svědomí fanda Slavie. Slavila jeho firma

Autor: rjm, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta Sparta to má ale zmáknuté a jak si věří, říkali si fanoušci ve čtvrtek večer, když letenští fotbalisté uhráli plichtu s Lyonem a nedaleko stadionu v Bubenči se rozzářil ohňostroj. Netušili, že světlice nelétají k obloze na oslavu postupu Sparty v Evropské lize. Slávu měl na svědomí dlouholetý fanoušek Slavie Jiří Chvojka. „Naše firma Extender dokončila určitý projekt, tak jsme to spojili s vánočním večírkem. Se Spartou to opravdu nemělo nic společného,“ řekl pro iSport.cz majitel firmy.



S úsměvem přidává, že ohňostroj byl původně plánovaný na půlnoc. Jenže byl upozorněn, že kvůli rušení nočního klidu, by měl proběhnout před desátou hodinou večer.

„V devět hodin přišel člověk, co to měl celé na starosti s tím, že je vše připraveno. Tak jsme vylezli ven a spustili to. Hned jsem si všiml, že se kolem začali rojit fanoušci Sparty,“ vyprávěl vyznavač červenobílých barev městského rivala ze Slavie.

„Ani mě nenapadlo, že bych pořádal Spartě nějakou oslavu. Když už se to takhle seběhlo, tak jsem si dělal legraci, že by nám to měl zaplatit majitel Sparty pan Křetínský,“ doplnil majitel malé poradenské agentury s úsměvem. „Ohňostroj stál pár desítek tisíc a trval asi pět minut,“ dodal.

O tom, že se světelnou show neměla Sparta nic společného, svědčí i slova Ondřeje Kasíka, šéfa komunikace letenského klubu. „Ohňostroj jsme opravdu nechystali, musel bych o tom vědět,“ prohlásil Kasík.

Nakonec tak za sparťany odvedl dobrou práci pravověrný fanda Slavie. "Nejsem rád, že se to takhle spojuje. Na oslavu Sparty to fakt nebylo," dodal Chvojka.

Kouč Sparty Vítězslav Lavička děkuje fanouškům po postupu do play off Evropské ligy
Kouč Sparty Vítězslav Lavička děkuje fanouškům po postupu do play off Evropské ligy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud