24. února 2014 • 15:42

Ztráta pro Plzeň! V Doněcku jí bude chybět zraněný gólman Kozáčik

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Plzně se budou muset v odvetě play off Evropské ligy se Šachtarem Doněck obejít bez brankářské jedničky Matúše Kozáčika. Slovenský gólman si v nedělním ligovém utkání s Ostravou poranil úpon břišního svalu, nahradí ho Petr Bolek.



"Odhadovaná doba léčení je zhruba dva týdny," řekl tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. Bolkovými náhradníky v Doněcku budou Roman Pavlík a mladý Jakub Šiman z juniorského týmu.

Pro Plzeň je to před odvetou druhá výrazná ztráta, protože kvůli žlutým kartám již nemůže nasadit levého obránce Davida Limberského. První utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Devětadvacetiletý Bolek přišel do Plzně v létě 2012 jako jednička, ale po třech ligových kolech ho vystřídal právě Kozáčik a Bolka pak pouštěl do branky jen v pohárových a přípravných zápasech.

Na svůj čtvrtý ligový start v dresu Plzně si musel Bolek počkat právě do neděle, kdy nahradil zraněného Kozáčika v závěru první půle.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud