20. listopadu 2014 • 15:54

Zraněný Vácha se nebojí rizika: Když půjde v Bernu o vše, jdu do toho

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Existuje možnost, že Lukáš Vácha ještě na podzim za Spartu nastoupí. Sám to ale podmiňuje okolnostmi. „Jestli půjde v Bernu o všechno, tedy o postup ze skupiny Evropské ligy, tak udělám všechno, abych byl připravený,“ hlásí 25letý záložník sedm dní po operaci menisku. Závěrečné utkání ve skupině na půdě  Young Boys se hraje 11. prosince…



Přišel o kvalifikační zápas české reprezentace s Islandem. Utíká mu závěr ligového podzimu, ve kterém obhájce titulu honí Plzeň. Ale jestli to půjde, bitvu o postup ze skupiny Evropské ligy Lukáš Vácha prošvihnout nechce.

O Neapoli, která přijede do Prahy už příští týden, si může nechat zdát. Ta ho mine stoprocentně. A jestli po tomhle utkání ještě nebude vyluštěná křížovka, kdo postoupí ze skupiny do jarní fáze soutěže, Vácha se nebojí jít do rizika.

„Nikdo na mě netlačí, abych co nejdřív hrál, všichni především chtějí, abych se hlavně uzdravil a koleno bylo v pořádku. Ale kdyby se proti Bernu mělo hrát o všechno a bylo to rozhodnutí jen na mě, tak bych do toho určitě chtěl,“ tvrdí železně Vácha.

Meniskus v koleni mu prasknul na Slovácku 9. listopadu. Před týdnem prodělal operaci, zahodil berle, už nekulhá. A příští pondělí mají jít ven i stehy, které mu pořád omezují pohyb v koleni. Bleskový návrat, ač riskantní, ale mladý reprezentant nevylučuje. Pauzu by tak měl jen 32 dní…

Uzdravující se Vácha: Proti Bernu už bych mohl hrát
Video se připravuje ...

Sparťané podpořili Jedličkův ústav. Chtějí přispět na autobus
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud