11. prosince 2015 • 11:30

Vzal sudímu sprej a stříkal po hřišti. Proč to útočník Sportingu udělal?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohrál si s obránci, vstřelil gól a pak útočník Sportingu Lisabon Teófilo Gutiérrez předvedl v utkání Evropské ligy proti Besiktasi nevídanou věc. Poté, co vstřelil tureckému celku gól, vzal sudímu sprej určený na značení vzdáleností při standardních situacích a začal s ním stříkat po hřišti. Po utkání přiznal, že chtěl nakreslit vzkaz pro matku, která měla narozeniny.



Sporting vedl v domácím utkání s Besiktasem 2:1 a tento výsledek mu zaručoval postup ze základní skupiny. Když v 78. minutě přidal další trefu střídající Kolumbijec Gutiérrez, bylo o postupu víceméně jasno.

A tak si 30letý útočník dovolil předvést bláznivý kousek. Svoji první trefu v Evropské lize oslavil tak, že německému sudímu Manuelu Grafemu vzal stříkací sprej a začal s ním na trávníku vytvářet nespecifikovaný obrázek.

„Ta oslava byla pro moji matku, která má dnes velmi speciální den. Slaví totiž narozeniny,“ vysvětlil Gutiérrez na svém Twitteru po utkání.

Zatímco jeho spoluhráči se smáli a nevěřícně kroutili hlavou, rozhodčímu už tolik do smíchu nebylo. Drzost kolumbijského útočníka ocenil žlutou kartou.

Ta ho už ale nemusela vůbec mrzet. Sporting si díky vítězství nad tureckým celkem zajistil postup ze základní skupiny a na jaře nebude chybět mezi 32 nejlepšími týmy v play off Evropské ligy.

Útočník Sportingu se snažil se sprejem nakreslit vzkaz své matce
Útočník Sportingu se snažil se sprejem nakreslit vzkaz své matce

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud