14. dubna 2016 • 12:10

Bičík o Ščasném: Je to vzor, emoce nás inspirují, chceme mu to vrátit

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další krok čeká dnes večer Spartu v tažení Evropskou ligou. A i když do odvety letenský klub vyrukuje se zdecimovanou sestavou a s gólovým mankem z prvního zápasu, stále věří v další malý zázrak. Hráči se spoléhají na schopnosti svého trenéra Zdeňka Ščasného. „Je pro nás vzorem,“ řekl pro UEFA.com gólman David Bičík.



Osmapadesátiletý kouč dotáhnul Spartu na evropské scéně pro český fotbal k nevídané krasojízdě. Svou trenérskou vychytralostí pomohl přelstit velkokluby jako Schalke 04, Krasnodar a Lazio Řím. Jejich rozpočty jsou několikanásobně větší, přesto se na úkor Sparty musely ze soutěže poroučet.

Trenér Sparty Ščasný: Dorostenci v základu na Villarreal nebudou
Video se připravuje ...

Velký podíl podle brankáře Bičíka má na tom právě trenér Ščasný. „Je to velká osobnost. Během tréninku a zápasů bývá velmi emotivní, to nás inspiruje. Vidíme, že za námi stojí od první minuty až do konce,“ řekl gólman.

Hráči za oblíbeným koučem stojí, i když na domácí scéně je titul daleko. „Je pro nás vzorem, snažíme se mu to vrátit na hřišti,“ dodal Bičík, který patří k největším oporám týmu.

Další malý zázrak party okolo Zdeňka Ščasného může přijít dnes. Dokáže Sparta překvapit i Žlutou ponorku z Villarrealu?

Utkání Sparta - Villarreal můžete sledovat ONLINE od 21:05 ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud