24. února 2017 • 09:20

Pulkrab skončil v krvi. Fotbal je pro slečinky, napsal útočník Sparty

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tenhle dvojzápas budou chtít fotbalisté Sparty rychle zapomenout. Nejenže prohráli v Evropské lize na půdě Rostova 0:4 a nevedlo se jim ani v domácí odvetě, která skončila remízou 1:1, ale ještě přišli o útočníka Matěje Pulkraba. Mladý forvard se totiž ošklivě srazil hlavou s protihráčem, střídal a musel být převezen do nemocnice. V noci pak zveřejnil na Instagramu fotografii, jak po tvrdém souboji dopadl. Na oteklé oko není hezký pohled, ale Pulkrab by měl být brzy v pořádku.



MATCH OVERVIEW LEGACY
23. 2. • 21:05
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha
1:1
ONLINE
23. února
21:05
FK Rostov
FK Rostov
Góly

Domácí: 84. Karavajev

Hosté: 13. Poloz

Sestavy

Domácí: Koubek – Karavajev, Mazuch (46. Havelka), Michal Kadlec, Nhamoinesu – Sáček, Čermák, Mario Holek (C), Albiach (70. Hybš) – Juliš, Pulkrab (40. Josef Šural).

Hosté: Medveděv – Kalačev, M. Mevlja, Navas, Granat (70. Terentěv), Kudrjašov – Noboa, Jerochin, Gaţcan (C) (46. Prepeliţă) – Bucharov (46. Azmoun), Poloz.

Náhradníci

Domácí: Bičík, Havelka, Hybš, Lafata, Šural, Vácha, Vatajelu

Hosté: Gošev, Bajramjan, Děvič, Doumbia, Prepeliţă, Terentěv, Azmoun

Karty

Domácí: Nhamoinesu, Nhamoinesu (č), Josef Šural

Hosté: Bucharov, Kalačev, Jerochin

Rozhodčí

Göçek – Eyisoy, Yilmaz (vš. Turecko)

Stadion

Generali Arena

Návštěva

13 413 diváků

K nepříjemnému momentu došlo několik minut před koncem prvního poločasu. Matěj Pulkrab šel důrazně do hlavičkového souboje, místo míče ale narazil na hlavu soupeře. Domácí útočník se okamžitě skácel na zem a zůstal ležet.

Za Pulkrabem tak hned vyrazili domácí doktoři. Fotbalista Sparty musel být ze hřiště odnesen na nosítkách a okamžitě putoval do nemocnice. Z té ale přišly nakonec poměrně dobré zprávy.

Pulkrab se vrací z nemocnice, naštěstí se nepotvrdila žádná zlomenina v oblasti nadočnicového oblouku. Oční bulvu má malinko zhmožděnou, ale naštěstí to nevypadá, že je to něco vážného. I když bude nějakou dobu mimo,“ řekl pro ČT Sport trenér Sparty David Holoubek.

Konečnou diagnózu zveřejnil klub ráno po zápase. "Má roztržené víčko, ale jiné závažnější poranění vyšetření vyloučilo," informovala Sparta. Samotný fotbalista v noci zveřejnil na Instagramu fotografii, jak po zákroku vypadá a doplnil ho ironickou poznámkou. „Fotbal je pro slečinky,“ napsal mladý útočník.

Šural: Dočkal by chyběl i leckterému evropskému týmu
Video se připravuje ...

Holek: Naše vyloučení v pohárech? Nechci to ani komentovat
Video se připravuje ...

Karavajev: Teď musíme pracovat, odstraňovat chyby a vyhrát titul
Video se připravuje ...

Fotografie, kterou zveřejnil v noci Matěj Pulkrab
Fotografie, kterou zveřejnil v noci Matěj Pulkrab

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud