30. října 2017 • 15:29

Slavia před Villarrealem oslaví výročí a pojmenuje tribunu po další legendě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie při čtvrtečním duelu 4. kola základní skupiny Evropské ligy s Villarrealem oslaví 125. výročí založení klubu, které připadne přímo na den utkání. Vedení klubu před zápasem odhalí pamětní desky dalších legend na chodníku slávy před stadionem a další z tribun bude pojmenovaná po jedné z legend.



Slavnostní program začne před zápasem v 17:45, kdy vedení odhalí další jména na chodníku slávy. Pamětní desky u vstupu do arény už mají od konce dubna a převzetí stadionu čínským majitelem Slavie společností CEFC František Plánička, František Veselý a Vlastimil Kopecký. Před červencovým přípravným zápasem se Celticem Glasgow k nim přibyl první trenér červenobílých John William Madden.

Po bývalém hráči Celticu byla navíc pojmenována západní tribuna stadionu. Nyní dostane po jedné z klubových legend jméno další tribuna v Edenu, slavnostní akt proběhne v 18:20.

Následovat bude křest knihy Věčná Slavia a připravena bude také speciální choreografie. Zápas má výkop v 19:00 a v prodeji zbývá ještě necelých 1600 vstupenek. Pražané po polovině skupiny drží postupové druhé místo ve skupině o skóre za Villarrealem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud