18. července 2019 • 22:36

Dojemné! Exsparťan Vatajelu věnoval gól v EL zesnulému Šuralovi (†28)

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gesto plné emocí předvedl Bogdan Vatajelu při zápase Evropské ligy mezi týmy Universitatea Craiova a FK Sabail (3:2). Bývalý hráč Sparty či Jablonce se ve čtvrtek zapsal mezi střelce, ale místo oslav plných smíchu ho kamery zachytily se slzami na krajíčku, když po své trefě na 2:0 vytáhl tričko s fotkou tragicky zesnulého spoluhráče a kamaráda Josefa Šurala (28). 



Ukázal, že nezapomněl a svého přítele a bývalého spoluhráče Josefa Šurala  (†28) dál nosí v srdci. Rumunský fotbalista Bogdan Vatajelu na oslavu gólu v 1. předkole Evropské ligy proti FK Sabail (3:2) roztáhl v rukou tričko s fotografií, na níž byl společně s bývalým kapitánem Sparty, který tragicky zemřel na konci dubna při autonehodě v Turecku.

Silný moment přišel v 53. minutě odvety mezi rumunskou Craiovou a ázerbájdžánským Sabailem. K Vatejelovi se dostal míč na hranici velkého vápna a on jej neomylně poslal pod vyběhnuvším gólmanem do sítě, čímž zvýšil vedení svého týmu na 2:0.

Po oslavném výskoku rychle přispěchal ke střídačce, kde poslal nejprve pozdrav do nebe a vzápětí roztáhl tričko s fotografií, na které byl on spolu s Josefem Šuralem. Emoce na sebe nenechaly dlouho čekat a ve tváři rumunského záložníka se objevily dokonce slzy.

Bogdan Vatajelu po svém gólu v 1. předkole Evropské ligy zavzpomínal na zesnulého kamaráda Josefa Šurala
Bogdan Vatajelu po svém gólu v 1. předkole Evropské ligy zavzpomínal na zesnulého kamaráda Josefa Šurala

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud