8. října 2020 • 15:16

Özil v Arsenalu na odpis. Bere 10 milionů týdně, ale nevešel se do týmu pro EL

Autor: ČTK, pta
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Mesut Özil nebyl zařazen na soupisku Arsenalu pro nadcházející sezonu Evropské ligy. Podle britských médií to znamená, že londýnský klub už se službami jednatřicetiletého bývalého německého fotbalového reprezentanta nepočítá.



Özil působí v Arsenalu od září 2013 a s klubem má do června příštího roku smlouvu, která mu vynáší 350 tisíc liber týdně (10,4 milionu korun). V novém ročníku anglické ligy však za „Kanonýry“ ještě neodehrál ani minutu a v minulé sezoně mistr světa z roku 2014 nasbíral 18 startů.

Trenér Mikel Arteta nedávno prohlásil, že Özil má velmi malou šanci vrátit se do prvního týmu. Kromě někdejšího hráče Schalke, Brém nebo Realu Madrid se na soupisku pro Evropskou ligu nevešli také obránci Sokratis Papastathopulos a William Saliba. Arsenal se v základní skupině utká s Rapidem Vídeň, Dundalkem a Molde.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud