25. srpna 2021 • 16:15

Slavia odvetu ve Varšavě zvládne a postoupí, věří experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Ligu mistrů sice musejí fotbalisté Slavie v této sezoně zapomenout, což je pro ně velká rána, stále se ale perou o náplast v podobě účasti ve skupině Evropské ligy. Tým Jindřicha Trpišovského o ni bude bojovat ve Varšavě, kde jej čeká odveta s tamní Legií. První duel v Edenu skončil nerozhodně 2:2. „Slavii se úvodní duel moc nepovedl, odvetu ale zvládne,“ míní Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Kurz na výhru sešívaných je 2,15:1.



Optimističtí jsou také tipéři. Červenobílým věří téměř devadesát procent z nich. Jen šest procent má na tiketu remízu v kurzu 3,60:1 a jen čtyři procenta budou fandit Legii (aktuálním kurz 3,34:1). Ta měla sice o víkendu volno, aby se na zápas připravila, Pražané ale s přehledem převálcovali Ostravu, což by je mělo povzbudit.

Žolíkem by v dresu Slavie mohl být obránce Ondřej Kúdela, který je klíčovým hráčem českého mistra. „Hodně se sází i na postup Slavie, na který je u Chance vypsaný kurz 1,55:1. Většina tipérů věří, že dá každý tým v zápasu 1 a více gólů,“ dodává Světlíková.

Jak nakonec Slavia v odvetě na půdě polského celku dopadne bude jasné ve čtvrtek večer. Zápas se hraje od 21:00.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud