11. srpna 2023 • 11:25

Trávník mizí z Edenu. A Tvrdík ukázal, jak si parťáci rýpli: Kung Fu Ogbu!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
29
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedno z témat posledních dnů se (snad) definitivně uzavírá. Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík na sociální síti ukázal, jak z Edenu už ráno po výhře nad Dniprem-1 (3:0) mizí poničený trávník. Ten bude bleskurychle vyměněn, aby se na něm mohlo hrát už příští neděli proti Baníku. Sešívaný boss se také podělil o vtípek na účet Igoha Ogbua, který byl po divokém zákroku vyloučen...



Místo hráčů se v Edenu míhají traktory a náklaďáky, trávník plný záplat, které pomohly bez problémů odehrát první duel s ukrajinským Dniprem, mizí na korbách a místo něj už je opravdové oraniště.

Podloží projde rekultivací a začátkem příštího týdne na něj bude položen nový pažit dovezený z Německa. Na něm by se mělo podle vyjádření Slavie pro Sport.cz dát hrát už čtvrtý den. Duel proti Baníku v neděli 20. srpna by se tak měl odehrát už na novém povrchu.

SESTŘIH: Slavia - Dnipro, na Ogbuův zákrok se podívejte v čase v 1:50

SESTŘIH: Slavia - Dnipro 3:0. Skvělý Schranz, červená pro Ogbua
Video se připravuje ...

Jaroslav Tvrdík zveřejnil také fotku ze slávistické šatny. V ní čekalo překvapení na Igoha Ogbua. Plakátek k filmu Kung Fu Panda byl vtipnou připomínkou jeho čtvrtečního akrobatického zákroku, po kterém viděl červenou kartu a musel v 58. minutě předčasně do sprch.

Nigerijský obránce se rozhodl zlikvidovat dlouhý nákop Ukrajinců, jenže počínal si tak (ne)šikovně, že opravdu připomínal letící kung fu zvíře. A trefil kopačkou soupeře do ramene, přičemž složil i parťáka Tomáše Holeše... Slavia v té chvíli vedla 2:0, nakonec ale duel i v deseti zvládla na jedničku.

„Naštěstí i v deseti jsme do defenzivy hráli výborně a soupeře nepouštěli do nebezpečných situací a zakončení. Podařilo se nám přidat třetí gól, jen škoda toho vyloučení. Zrovna v té fázi jsme hráli výborně. I tak jsme si vytvořili dobrou výchozí pozici pro odvetu,“ podotkl kouč Jindřich Trpišovský.

Kompletní známkování Slavie si projděte zde >>>

Anketa

Postoupí Slavia do základní skupiny Evropské ligy?

ANO
NE

Vstoupit do diskuse
29

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud