7. prosince 2011 • 09:45

HODNOCENÍ: Jak si vedla Plzeň proti hvězdám z AC Milán

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňští fotbalisté to dokázali! Nehledě na to, že si "B" tým Barcelony vychutnal Borisov. Infarktový zápas v závěrečných minutách vyrovnali a za svůj tlak a chuť do hry si branky zasloužili. Nejlépe hodnocenými hráči Viktorky byli reprezentanti Petržela s Pilařem a duše týmu Pavel Horváth. Hráče hodnotil redaktor Václav Hanzlík



Marek ČECH 6

V první půli jej hvězdný útok Robinho Pato příliš nezaměstnal, zato v té druhé jej překonali oba jeho členové. S inkasovanými góly ale nemohl nic dělat, Pata naopak v jasné šanci ještě vychytal.

František RAJTORAL 7

Několikrát předvedl s míčem u nohy rychlý sprint přes celé hřiště, čímž pomáhal přečíslit obranu soupeře a dělal jí problémy. Rozhodně nezklamal.

Marián ČIŠOVSKÝ 2

Škoda dvouminutového výpadku. Ve 47. minutě šel laxně do souboje a výsledkem byla vedoucí branka Pata. O chvíli později zaváhal podruhé – a tentokrát trestal Robinho.

David BYSTROŇ 5

Hned na začátku zápasu vystrašil diváky, když nabídl šanci Patovi. Ve druhé půli musel čelit nájezdům do otevřené obrany, zaujal však v závěru na hrotu útoku, kdy gólem snížil.

David LIMBERSKÝ 5

Standardní výkon. Vzadu naprosto spolehlivý, tentokrát se ale k útočným výpadům jako na druhé straně Rajtoral nedostával.

Pavel HORVÁTH 7

Tradičně vymýšlel kulišárny při standardkách a kolmice na rozběhnutá křídla. Obrovský kus práce ale odvedl i směrem dozadu. V první půli pobavil, když v souboji nasadil „tělíčko“ Seedorfovi.

Petra Jiráčka museli odnést na nosítkách.Foto Michal Beránek (Sport)

Petr JIRÁČEK 6

Když zůstal ve 26. minutě ležet s bolestivou grimasou na zemi po zákroku Bonery (trefi l jej na kotník), celý stadion ztichl. Trávník opustil na nosítkách za obrovského potlesku...

Milan PETRŽELA 8

V první půli ho bylo plné hřiště. Střílel, nahrával, motal hlavu Taiwovi s Nocerinem, který byl ještě před přestávkou vystřídán. V 57. minutě trefi l tyč.

Daniel KOLÁŘ 6

Jeho rychlé nohy dělaly obraně hostů problémy. Hned v 1. minutě se dostal ke střele a byl hodně aktivní. Ve druhé půli už tolik vidět nebyl, jeho gól nemohl kvůli ofsajdu platit.

Václav PILAŘ 7

Pravděpodobně odkopal svůj poslední zápas v dresu Viktorie a vedl si v něm náramně. Škoda, že ve velké šanci v první půli lépe nezakončil, nádherný volej proletěl těsně nad břevnem.

Marek BAKOŠ 6

Se zkušenými stopery AC Milán to měl těžké. Snažil se sklepávat míče na spoluhráče, několikrát si vyměnil místo s Pilařem. Třetí trefu v Lize mistrů však nepřidal, ovšem alespoň na ni přihrál Bystroňovi.

Vladimír DARIDA 5

Nahradit v duelu Ligy mistrů Petra Jiráčka? Tak to je sakra těžký úkol. Střídal lepší okamžiky (obral o míč zkušeného Seedorfa, stál na začátku gólové akce) se slabšími, třeba pokaženou přihrávkou.

Veselý Pavel Horváth (uprostřed) při závěrečné děkovačce.
Veselý Pavel Horváth (uprostřed) při závěrečné děkovačce.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud