15. března 2012 • 08:49

Barcelona? Real? Teď porazíme kohokoliv, hlásí Lampard z Chelsea

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nadšení a euforie. Přesně to pohltilo fotbalisty Chelsea, kteří dokázali v Lize mistrů smazat dvougólové manko a v prodloužení vyřadit italskou Neapol (4:1). „Ukázali jsme týmového ducha,“ hlásili. „Teď se nemusíme bát nikoho, můžeme vyřadit jakýkoliv tým,“ dodal sebevědomě Frank Lampard.



„Jsme šťastní. Dokázali jsme to, o čem většina lidí pochybovala. Výsledek je skvělý. Dnešní večer si užijeme!“ říkal po zápase Lampard.

Dodal, že Chelsea ukázala týmové ducha a všechny důvody, proč si zasloužila zůstat v Lize mistrů. „Doteď to byla obtížná sezona, ale dnešní výkon může změnit všechno. Může nás to nakopnout.“

I díky tomu Lampard věří, že po výhře 4:1 nad Neapolí se Chelsea nemusí bát žádného klubu. Ani Barcelony, ani Realu Madrid.

„Jsou to vynikající týmy, ale tady v Chelsea je obrovská síla. Pokud budeme hrát stejně jako dnes, porazíme kohokoliv,“ hlásil v euforii zkušený záložník.

Euforie spolkla také útočníka Didiera Drogbu, který si tak trochu rýpnul do kritiků.

„Hodně z nich tvrdilo, že to bude můj poslední zápase v Lize mistrů. A ejhle – příběh pokračuje!“ usmíval se. „Doufám, že zažiji ještě více takových momentů. Ale já nejsem pánem svého osudu.“

Tím zřejmě narážel na jednání o nové smlouvě, která dosud Chelsea odmítala zahájit.

OČIMA TRENÉRA DI MATTEA
„Byl to fantastický výkon, fantastický zápas. Před zápasem jsme byli v obtížné situaci. Věděli jsme, že musíme dát do zápasu všechno a podat co nejlepší výkon. To se povedlo, celý tým byl neuvěřitelný. Podal kolektivní výkon. Pochválit musím i Petra Čecha, který nás podržel několika skvělými zákroky. Tvoříme zde historii klubu.“

Lampard dává třetí gól Chelsea
Lampard dává třetí gól Chelsea

Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud