15. března 2012 • 14:03

„Staříci“ v Chelsea proti Neapoli zářili: Nepatříme do sběru!

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že už jsou k ničemu? Rychle na to zapomeňte! 31letý John Terry, 33letý Frank Lampard a 34letý Didier Drogba. Ti všichni v domácím odvetném střetnutí osmifinále Ligy mistrů proti Neapoli skórovali, smazali ztrátu z prvního zápasu 1:3 a radují se z postupu.



Dohromady mají téměř 100 let, ale také 235 startů v Champions League. Hráli skvěle, vynutili si prodloužení, v jehož polovině rozhodl o výhře 4:1 a historickém postupu do čtvrtfinále bek Ivanovič.

„Pořád ještě můžeme dojít daleko. Stále v mužstvu potřebujete staré a zkušené hráče, stejně tak jako mladé, jejich čas jednou přijde,“ pověděl zkušený záložník Frank Lampard, který se čtvrt hodiny před koncem trefil z pokutové značky a zvýšeil na 3:1 pro domácí.

V prvním zápase ve městě pod Vesuvem ještě pod koučem Andrém Villasem-Boasem začal (stejně jako například Michael Essien) na lavičce. AVB však na Stamford Bridge omlazovací experimenty nepřežil, dostal padáka a na místě ostře sledovaného manažera ho nahradil jeho asistent Roberto Di Matteo.

Terry slaví druhou branku ChelseaFoto Reuters

„Každý z hráčů ukázal, jak moc jim na tomto klubu záleží. Někteří na konci už nemohli, ale nepřestali bojovat. Schopnost hrát v Lize mistrů tajovým způsobem znamená pro tento klub hrozně moc,“ radoval se Roberto Di Matteo, který začal sázat na zkušené a týmu Petra Čecha se to vyplácí. Pod novým koučem zatím jen a jen vítězí.

Terry+Lampard+Drogba=235 startů v Lize mistrů! Všichni zahráli skvěle a díky nim je Chelsea teprve čtvrtým týmem, kterému se podařilo postoupit, přestože v úvodním střetnutí prohrál o dvě branky.

„Doufám, že v Chelsea budu působit ještě dlouho,“ nechal se slyšet Dider Drogba, který spolu s ostatními „staříky“ proti Neapoli ukázal, že ještě nepatří do starého železa, kam je chtěl postupně AVB odsunout.

Radost po proměněné penaltě
Radost po proměněné penaltě

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud