22. dubna 2013 • 18:02

Trenér Bayernu odmítl pomoc od Guardioly: Barcelonu znám taky!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

DNES 20:45 | Josep Guardiola. Jméno, které dodává říz úterní semifinálové bitvě mezi Bayernem Mnichov a Barcelonou. Komu bude fandit? A kterému týmu pomůže do finále? Německý gigant to asi nebude. Současný trenér Bayernu Jupp Heynckes uvedl, že o Guardiolovu pomoc nestojí!



Pep Guardiola pravděpodobně nebude strkat prsty do práce jiných a radit trenérům Barcelony či Bayernu, jak do finále.

Přestože by německý klub mohl o jeho pomoc požádat, nynější kouč Jupp Heynckes to odmítl. „Josepa respektuji, máme spolu velice dobrý vztah. Ale nepotřebuji jeho informace,“ vzkázal.

Přitom, kdo jiný zná lépe Barcelonu než trenér, který ji přivedl ke čtrnácti trofejím za čtyři sezony? „Ale i já znám španělský fotbal a Barcelonu velmi dobře!“ ubezpečuje fanoušky Heynckes.

Pep GuardiolaFoto Barbora Reichová (Sport)
Filozofii Katalánců, kteří dominovali evropskému fotbalu několik posledních let, označil za ojedinělou. Heynckes nicméně věří, že síla Bayernu je natolik velká, že finále není utopie.

„Pokud bych měl naší sílu popsat dvěma slovy, řekl bych: týmová práce. Hrajeme ten nejmodernější fotbal, jaký kdy Bayern hrál,“ zakončil Heynckes, jenž v létě přepustí svoji židli právě Guardiolovi.

Zápas Bayern Mnichov - FC Barcelona vysílá od 20:15 Prima COOL. Hosty moderátora Libora Boučka ve studiu budou ambasador projektu Ligy mistrů na Prima COOL Marek Jankulovski a trenér František Straka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud