7. srpna 2013 • 18:50

Pošpinili jste Partizan! Zuřící ultras odebrali kapitánovi pásku

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbaloví fanoušci Partizanu Bělehrad neodpouští. Poté, co jejich oblíbenci skončili ve 3. předkole Ligy mistrů na štítu Ludogorce Razgrad, vzali spravedlnost do svých rukou.Terčem nevole se stal kapitán Partizanu, kterému bělehradští ultras potupně odebrali pásku.



Pro pravidelného účastníka evropských pohárů Partizan Bělehrad neměl být bulharský mistr Ludogorec Razgrad ve 3. předkole Ligy mistrů vážnější překážkou. Šestinásobný vítěz srbské ligy ale v prvním zápase narazil, z Bulharska přivezl prohru 1:2.

Ultras Partizanu, kterým časté násilnosti vynesly ve fotbalové Evropě přezdívku Hrobaři, přesto zůstávali klidní. Vstřelený gól na hřišti soupeře dával do úterní odvety naději. O to větší ale byla po závěrečném hvizdu jejich frustrace.

Partizan předvedl i na domácím stadionu mizerný výkon a po prohře 0:1 ze soutěže vypadl. Nenavázal tak na dvě účasti v základní skupině z předchozích let. To a slabé nasazení v obou utkáních bylo příliš na šéfa kotle Miloše Radosavlejiviče, který přelezl plot a vyrazil za kapitánem Partizanu, který postával u tartanové dráhy v hloučku spoluhráčů.

Ohromenému Marko Ščepovičovi, který se na hřiště dostal v průběhu druhé půle a kapitánskou pásku převzal od veterána Saši Iliče, beze slova symbol kapitánství odebral a za bouření kotle vyrazil zpět k tribuně. Pořadatelé na stadionu výmluvnému aktu jen přihlíželi.

Podívejte se na akci šéfa partizanských "Hrobařů"

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud