28. listopadu 2013 • 14:27

VIDEO: Baleova úžasná trefa z přímáku. Tohle ho naučil Ronaldo!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to prvotřídní gól. Přesně zakroucený do sítě. „Jeden z nejlepších, co jsem kdy vstřelil,“ radoval se střelec Gareth Bale. Ponechme stranou „zásluhu“ brankáře, ale přímý kop trefil velšský univerzál dokonale. Podobně jako Cristiano Ronaldo, který před ním smekl a aplaudoval Baleovi z tribuny.



„Vyhráli jsme a ještě jsem skóroval. Jsem nadšený,“ hlásil novinářům hrdě Gareth Bale.

Podal naprosto bravurní výkon a zcela nahradil Cristiana Ronalda. Ten zůstal jen na tribuně, před pár dny si poranil stehenní sval. I tak byl ale jednou z ústředních postav televizního přenosu. Jak to šlo, kamery zabíraly jeho. Zachytily i to, jak vyhlášený exekutor standardních situací nadšeně tleská Baleovi k úžasně trefě.

VIDEO: Podívejte se na branku Garetha Balea

Velšan se rozběhl a z obrovské dálky trefil místa, která chtěl. Dokonalé.

„Přímé kopy trénuji na tréninku, ale měl jsem štěstí, že to takhle vyšlo. Je to jeden z nejlepších gólů, jaký jsem kdy vstřelil,“ smál se Bale.

I díky němu ani nebylo poznat, že Ronaldo chyběl. Portugalský fotbalista v každém zápase září, a když chybí, většinou je to vidět. Ale včera? Nic takového.

Že hrál „bílý balet“ přes hodinu v oslabení? Vyloučení Sergia Ramose ho nijak nepoznamenalo. „Udělali jsme nějaké změny, na které hráči dobře zareagovali. Přesto bych nečekal, že odehrajeme s Galatasarayem tak snadný zápas,“ přiznal kouč Carlo Ancelotti.

Gareth Bale poslal Real v duelu s Galatasarayem do vedení
Gareth Bale poslal Real v duelu s Galatasarayem do vedení

To jeho protějšek Roberto Mancini zuřil. A pořádně. „Fakt nevím, co se stalo po půli. Ale tohle si s hráči vyříkám!“ kritizoval.

Po Baleovi se prosadili také Di Maria, Arbeloa, Isco – Real Madrid zvítězil 4:1. Není tedy divu, že fotbalistů španělského giganta stouplo sebevědomí. Bale okamžitě vyhlásil útok na trofej.

„Teď už chci jen Ligu mistrů vyhrát. Máme velkou šanci to letos dokázat!“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud