12. března 2014 • 18:59

Hádal se Rosický? V Anglii si všimli, jak si s Podolskim měnil názory

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je všechno v Arsenalu v pořádku? Podle anglických médií nepanuje v týmu úplná pohoda. Stačí se podívat, s jakým důrazem si mezi sebou po vyřazení z Ligy mistrů s Bayernem Mnichov vyměňovali názory Tomáš Rosický s útočníkem Lukasem Podolskim.



MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 3. • 20:45
Bayern Mnichov
Bayern Mnichov
1:1
ONLINE
11. března
20:45
Arsenal FC
Arsenal FC
Góly

Domácí: 55. Schweinsteiger

Hosté: 57. Podolski

Sestavy

Domácí: Neuer – Lahm (C), Martínez, Dante, Alaba – Robben, Schweinsteiger, Götze (60. Kroos), Alcântara, Ribéry (85. T. Müller) – Mandžukić.

Hosté: Fabiański – Sagna, Mertesacker (C), Koscielny, Vermaelen – Cazorla, Arteta (77. Gnabry), Özil (46. Rosický), Oxlade-Chamberlain (84. Flamini), Podolski – Giroud.

Náhradníci

Domácí: Starke, van Buyten, Rafinha, Boateng, Müller, Kroos, Pizarro

Hosté: Viviano, Jenkinson, Hayden, Rosický, Flamini, Gnabry

Karty

Domácí: Dante, Martínez

Hosté: Podolski, Arteta, Mertesacker

Rozhodčí

Moen – Haglund, Andås – Johnsen, Edvartsen (všichni Norsko)

Stadion

Allianz Arena, München

Návštěva

68 000 diváků

Chování dvou výrazných tváří v týmu Gunners si všímají na internetových stránkách listu Daily Mail. „Byla to právě Podolskiho trefa, která vrátila Arsenal znovu do hry,“ poznamenává britský deník ke gólu německého kanonýra z 57. minuty, který si před ním sporně odstrčil kapitána Bayernu Phillipa Lahma.

„Ale vypadalo to, že Rosický s ním stále nebyl spokojený,“ poznamenal Daily Mail na adresu hráče, který ve druhém poločase oživil hru v Arsenalu.

Na druhou stranu by pro trenéra Arsenalu Arséna Wengera mohlo být pozitivní, že jeho hráčům není jejich neúspěch lhostejný. „Naše obranná činnost i morálka byly během zápasu velmi dobré. Frustrující pro nás mohlo být, že Bayern vypadal v posledních 20 minutách zranitelný v defenzivě a my toho nedokázali využít,“ poznamenal Wenger po utkání.

Tomáš Rosický jako jeden z prvních pogratuloval Lukasi Podolskému ke gólu do sítě Bayernu
Tomáš Rosický jako jeden z prvních pogratuloval Lukasi Podolskému ke gólu do sítě Bayernu

Nebylo by však z podivem, kdyby se z kabiny Arsenalu vytratila pozitivní atmosféra. Dobře rozjetá sezona se pro tým, který čeká už osmým rokem na zisk jakékoliv trefeje, pořádně komplikuje. Kromě vyřazení z Ligy mistrů přišel Arsenal také o vedení v anglické lize, kde na třetím místě ztrácí sedm bodů na první Chelsea.

K mnohem vyhrocenějšímu konfliktu mezi spoluhráči z Arsenalu navíc došlo už během prvního zápasu s Bayernem. Mathieu Flamini se tehdy pustil do spoluhráče Mesuta Özila. Přilétl k nejdražší posile v historii klubu a z plných plic německého reprezentanta seřval. Na stále častěji kritizovaném Özilovi mu vadil nedostatek snahy. V návalu emocí do sebe dokonce lehce strčili. K podobnému chování v případě Rosického a Podolského nedošlo ani v náznaku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud