30. září 2014 • 14:09

Někdo by musel vyhlásit stávku, aby se nehrál v Paříži dobrý fotbal

Autor: Jiří Vrba
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

OČIMA KOMENTÁTORA PRIMA COOL | Cestovat do Francie není nikdy úplně jednoduché. Jezdím se jen tu a tam za prací, nebo na dovolenou, ale mám pocit, že snad každou z mých cest nějak poznamenala stávka. Naštěstí se můj pobyt kvůli dnešnímu zápasu Ligy mistrů Paris St. Germain s Barcelonou vyvíjí příznivě.



Stávkují piloti, pozemní personál letišť, provozovatelé dálniční sítě, nebo zaměstnanci železnic. Jako třeba včera. Stávka pilotů Air France sice už skončila, ale po dvou týdnech bez provozu je potřeba překontrolovat všechna letadla, takže smůla. Nakonec se to vždycky nějak vyřeší, tak jsem v Paříži a snad se dostanu i zítra domů. Doufejme.

Na jednu zdejší stávku ale vzpomínám docela rád. Na podzim 1995 jsem komentoval utkání poháru UEFA mezi Lens a Slavií. Slavia brankou Karla Poborského v prodloužení postoupila dál a tak nám ani nevadilo, že jsme si v předvánočním čase museli prodloužit pobyt v Lille o jeden den kvůli protestujícíh letovými dispečerům.

Já a Zlatan. Marně pátrám v hlavě, jestli jsem vůbec někdy měl to štěstí vidět ho hrát naživo. Spíš ne, nebo už je to tak dávno, že si nevzpomínám. Mám pocit, že kdykoliv kamkoliv příjedu a těším se, že to konečně klapne, zaručeně se něco semele.

Jako vloni na jaře na Chelsea, nebo dnes proti Barçe. Naražená pata je bolestivé zranění, Ibrahimović kvůli němu už vynechal ligu o víkendu a podle vyjádření trenéra Laurenta Blanca nebude k dispozici ani dnes. Přál bych si, aby jen tak takticky blafoval a aby Zlatan večer vyběhl v plné síle, ale bojím se, že to neklapne.

Ať už se Zlatenem, nebo bez něj bude večer na Prima Cool k vidění spousta hvězd. Aby ne. V dnešním vydání Le Parisien jsem si přečetl, že Barça vloni pracovala s provozním rozpočtem bezmála 14 miliard korun, domácí PSG utratili jen o něco málo méně. Takže nás společně čeká výlet do trochu jiné dimenze. A to by snad musel někdo vyhlásit stávku, aby z toho nebyl parádní fotbal!

Zápas Paris St. Germain - FC Barcelona vysílá Prima COOL dnes od 20:15  S moderátorem Liborem Boučkem bude ve studiu ambasador Ligy mistrů na Prima COOL Marek Jankulovski a tenista Radek Štěpánek.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud