11. března 2015 • 09:40

Real je v krizi, Ronaldo zuřil. Nepromluvím do konce sezony, vzkázal

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl se radovat z dalšího překonaného rekordu. Mety nejlepšího střelce v historii evropských pohárů, kde za sebou nechal Lionela Messiho i legendárního Raúla. Jenže obličej Cristiana Ronalda se po odvetě osmifinále Ligy mistrů se Schalke (3:4) křivil naštváním. Autor dvou branek od plic sjel své spoluhráče a trávník opouštěl hodně naštvaný. Stejně jako pískající fanoušci věděl, že takhle slavný Real hrát prostě nemůže.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 3. • 20:45
Real Madrid
Real Madrid
3:4
ONLINE
10. března
20:45
FC Schalke 04
FC Schalke 04
Góly

Domácí: 25. Ronaldo, 45. Ronaldo, 53. Benzema

Hosté: 20. Fuchs, 40. Huntelaar, 57. Sané, 84. Huntelaar

Sestavy

Domácí: Casillas (C) – Arbeloa (83. N. Fernández), Pepe, Varane, Coentrão (58. Marcelo) – Khedira (58. Modrić), Kroos, Isco – Bale, Benzema, Ronaldo.

Hosté: Wellenreuther – Höwedes (C), Matip, Nastasić, Fuchs – Meyer, Neustädter, Höger (57. Goretzka), Barnetta (81. Učida) – Choupo-Moting (29. Sané), Huntelaar.

Náhradníci

Domácí: Navas, Marcelo, Modrić, Fernández, Illarramendi, Hernández, Jesé

Hosté: Wetklo, Učida, Ayhan, Sobottka, Goretzka, Sané, Kehrer

Karty

Domácí: Ronaldo, Coentrão

Hosté: Fuchs

Rozhodčí

Skomina – Praprotnik, Vukan (všichni Slovinsko)

Stadion

Ronaldo v prvním poločase dvakrát srovnával skóre. Pokaždé precizními hlavičkami, které ho vynesly do čela historické tabulky střelců evropských pohárů. Když rozvlnil síť poprvé, otáčel se k dalším hráčům Realu a hlasitě je burcoval.

Nic ale nepomohlo. Sám Ronaldo dokázal do konce poločasu srovnat ještě jednou, jenže Schalke statečně vzdorovalo i ve druhém poločase. Německému týmu chyběl jediný gól k tomu, aby senzačně vyřadil jasného favorita.

Fanoušci Realu vyprovodili vlastní tým ohlušujícím pískáním. Ronaldo, místo aby si vychutnával postup mezi osm nejlepších evropských týmů, jen nevěřícně kroutil hlavou. "Tohle je šílené," nachytaly portugalskou hvězdu kamery Canal Plus, jak říká útočnému parťákovi Benzemovi .

Naštvanost z Ronalda nevyprchala ani po zápase. "Nebudu mluvit," odeskl v mixzóně čekajícím novinářům. "Do médií nepromluvím do konce sezony," dodal a zmizel v tunelu směrem do šaten. 30letý nejlepší fotbalista evidentně není srovnaný s tím, co jeho tým momentálně předvádí.

Real si prochází krizovým obdobím. Nevyhrál už třetí zápas v řadě. V lize přepustil první pozici Barceloně, málem vyhučel v Lize mistrů. Týmu chybí zranění James a Ramos , do plné zátěže se teprve vrací klíčový záložník Modrič . Vůbec se nedaří Garethu Baleovi, na gól čeká už devět zápasů. Mužstvo není v pohodě a pokud bude pokračovat v současném stylu, těžko na konci jara oslaví zisky velkých trofejí.

"Svým způsopbem jsme si sáhli na dno," souhlasil kapitán Casillas. "Ale pozitivní je, že zůstáváme ve hře. Musíme na posledních deset dní zapomenout, byly hodně dramatické," burcoval nejzkušenější hráč týmu před dalšími klíčovými zápasy.

Real se musí rychle probrat, nůž na krku má i trenér Ancelotti. Ve Španělsklu už se spekuluje o tom, že by mohlo dojít k jeho odvolání. "Nemám strach," nebojí se zkušený italský kouč. Už za deset dní ale čeká tým slavné El Clásico. Pokud královský klub nezabere, může být už hodně zle...

Casillas s Kroosem po zápase se Schalke dobře věděli, že výkon týmu nebyl ideální
Casillas s Kroosem po zápase se Schalke dobře věděli, že výkon týmu nebyl ideální

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud