18. března 2015 • 11:45

Kouč Monaka zaútočil na Wengera: Nepodal ruku, neukázal úctu

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dosáhl na největší úspěch své trenérské kariéry. Čtyřicetiletý kouč Leonardo Jardim dovedl podceňované Monaco do čtvrtfinále Ligy mistrů, z cesty dokázal odvalit favorizovaný Arsenal. A po včerejší odvetě, kterou Francouzi na svém hřišti ztratili 0:2, začal pálit do řad „Kanonýrů“ ostrými.



Jardimovi se nelíbil způsob, jakým se zachoval jeho protějšek, kouč Arsenalu Arséne Wenger. Ten totiž odmítl po prvním zápase, ve kterém Arsenal senzačně vyhořel 1:3, podat mladšímu kolegovi ruku.

„Chtěl jsem si po utkání s Wengerem podat ruku, jako to dělám pokaždé. On se se mnou ale nebavil a odešel do šatny, tak jsem se nyní zachoval úplně stejně,“ komentoval Jardim skutečnost, že ani po včerejším souboji nedošlo k potřesení rukou. Oba trenéři se pozdravili pouze před zápasem.

V případě Wengera to není poprvé, kdy odmítl po zápase gratulovat soupeři k vítězství. Několikrát se tak stalo na půdě Premier League, povětšinou v utkáních, kdy francouzský elegán cítil křivdu. „Arsenal nám po prvním utkání, které jsme zvládli velice dobře, neprokázal dostatečnou úctu,“ zlobil se Jardim.

Nakonec to byl ale právě portugalský kouč, jenž se mohl po vypjatém dvojzápase usmívat. „Hlavní je, že nyní můžeme slavit my a ne soupeř. V Arsenalu byli moc rádi, že jsme na ně v losu vyšli mi. Asi už se viděli jako jistý postupující. Považovali nás za nejslabší možný tým. Myslím, že i všichni ostatní chtěli hrát právě s Monakem,“ prohlásil trenér Monaka.

Yannick Ferreira Carrasco z Monaka přeje všechno nejlepší mamince k narozeninám
Yannick Ferreira Carrasco z Monaka přeje všechno nejlepší mamince k narozeninám

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud