25. srpna 2015 • 23:00

Zase ON?! Zahavi ukradl Vaclíkovi se Suchým Ligu mistrů

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Když minulý týden Eran Zahavi v prvním utkání Maccabi Tel Avi proti Basileji dvěma góly zařídil alespoň remízu 2:2, byl oslavován jako hrdina. V odvetě se odvíjel podobný scénář. Švýcarský celek vedl na hřišti Maccabi 1:0 a měl zápas pod kontrolou, jenže si opět nedokázal pohlídat právě izraelského kanonýra a v konečném zúčtování ji to stálo účast ve skupinové fázi Ligy mistrů.



Stačilo jedno malé zaváhání a trocha prostoru pro Erana Zahaviho a myšlenky Tomáše Vaclíka s Markem Suchým na účast v Lize mistrů, se rozplynuly.

Od izraelského týmu to byla parádní akce. Mitrovič poslal za obranu doslova milimetrový pas. Zahaviho zrovna hlídal Walter Samuel. Stoper, který má svá nejlepší léta za sebou a než se stačil k nejnebezpečnějšímu hráči domácích otočit, bylo pozdě. Zahavi si zpracoval balon a i když Tomáš Vaclík zareagoval a vyběhl z branky proti němu, vyrovnal na 1:1.

VIDEO: Gól Erana Zahaviho na 1:1

 

„Zahavi ukázal, že je to pan střelec. Vaclík dobře zmenšil střelecký úhel, ale dostal to pod rukou a s tím mohl těžko něco dělat,“ zastal se českého brankáře v poločasovém studiu České televize bývalý obránce Martin Hyský.

A jelikož první utkání skončilo remízou 2:2, výsledek 1:1 posouval do skupinové fáze Ligy mistrů Maccabi. Basilej, kterou vedl jako kapitán Marek Suchý, se sice snažila o závěrečný tlak i s Vaclíkem v pokutovém území ale marně. Za vděk teď musí vzít „pouze“ účast ve skupině Evropské ligy.

Naopak izraelský útočník Zahavi si zahraje milionářskou soutěž a na pažbu si může připsat další cenný skalp. Viktorii Plzeň vyřadil ve 3. předkole dvěma góly v odvetě a nyní třikrát ve dvou zápasech překonal i českého reprezentačního brankáře Tomáše Vaclíka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud