26. dubna 2016 • 15:30

Šlágr se City bez Ronalda? To nehrozí, fanoušky uklidnil i Benzema

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší otázka před zápasem Manchesteru City s Realem Madrid definitivně vyřešena? Hvězdní hráči „bílého baletu“ Cristiano Ronaldo a Karim Benzema prostřednictvím sociálních sítí v den velkého duelu vzkázali, že jsou připraveni. V prvním utkání semifinále Ligy mistrů by tak oba měli nastoupit v základní sestavě. To se naopak nepoštěstí opoře domácích Yayovi Tourému.



Cristiano Ronaldo si zranil v minulém týdnu při zápase proti Villarrealu (3:0) stehenní sval a fanoušci se tak začali obávat, zda Realu v klíčovém závěru sezony Portugalec ještě pomůže. Zdá se, že se mohou uklidnit.

Nejlepší střelec Realu sice vynechal sobotní duel na půdě Raya Vallecana (3:2), ale podle trenéra Zinedina Zidana šlo hlavně o prevenci. „Máme v plánu, že proti Manchesteru City Ronaldo nastoupí,“ potvrdil v pondělí.

Sám Ronaldo dostal fanoušky do varu fotkami na svých sociálních sítích. Podle nich vypadá maximálně nabuzený, velké zápasy totiž miluje.

Ještě větší otazník nicméně visel nad útočníkem Karimem Benzemou . Ten totiž odstoupil právě ze sobotního utkání kvůli problémům s kolenem. Kvůli tomu už v této sezoně vynechal několik zápasů.

„Dostal ránu, ale nevíme, jak je to vážné,“ napnul fanoušky Zidane. I s Benzemou to ale vypadá dobře. Na tréninku nepotřeboval žádné úlevy. „Připraven. Jedeme Madrid!“ vzkázal dnes navíc fanouškům.

V první utkání semifinále Ligy mistrů by tak na straně Realu nemělo chybět kompletní obávané trio BBC, tedy Gareth Bale, Karim Benzema a Cristiano Ronaldo. Naopak místo asi nezbude na Jamese Rodrígueze či Isca.

Skoro kompletní kádr má k dispozici také domácí Manchester City. I jediná ztráta je ovšem velmi nepříjemnou, protože kvůli zranění vypadl klíčový středopolař Yaya Touré. Hrát určitě nebude ani Samir Nasri, který není pro Ligu mistrů registrovaný.

Napínavý duel Manchesteru City a Realu Madrid sledujte od 20:45 v podrobném ONLINE přenosu ZDE>>

VIDEO | Nástup hráčů Realu na stadion Manchesteru City

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud