Adam Procházka
5. července 2018 • 20:11

Karius ukázal, kde se skryl po finále. Video ale vyvolalo také rozhořčení

Autor: Adam Procházka, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpoolský brankář Loris Karius odhalil, kde se během letní přestávky snažil zapomenout na blamáž z finále Ligy mistrů, ve kterém anglický klub podlehl Realu Madrid (1:3). Německý brankář se před týdnem vrátil z dovolené do Liverpoolu a nyní nahrál na sociální síť video. Na něj okamžitě zareagovali fanoušci čtvrtého týmu uplynulé sezony Premiere League.



Co vlastně klip obsahuje? Karius se v něm koupe v bazénu v kalifornském domě, hraje stolní tenis na prosluněné terase, běhá, dělá kliky a dřepy pod kopcem se známým nápisem Hollywood. Klip nazvaný „Hidden Hills“ (Skryté kopce) končí tím, jak si německý brankář pochutnává na zmrzlině a sleduje skateboardisty a pláž, kterou navštěvoval během své dovolené v USA. 

Video okamžitě vyvolalo vlnu nevole. Fanoušci Liverpoolu mu stále neprominuli dva obří kiksy, které měly zásadní podíl na prohře v Liverpoolu 1:3.

Mají totiž stále v živé paměti jeho chyby z finále Ligy mistrů. Komentáře pod videem jsou opravdu pestré. „Není to ten idiot s velkým egem, co dvakrát chyboval ve finále Ligy mistrů a zničil naděje svého týmu a svých fanoušků? Vážně je to on? Směšné! Vypadá to, jako by se z této lekce nepoučil.“

Ve videu se proběhne i pod nápisem Hollywood
Ve videu se proběhne i pod nápisem Hollywood

„Jsem fanoušek Liverpoolu a tohle je trapné! Moji kamarádi, kteří fandí jiným klubům, mi posílají video s dovětkem, zda to myslí vážně. Musím s nimi souhlasit, toto je za hranou," nebere si servítky další z mnoha komentářů. „Tenhle člověk zničil Liverpoolu finále Ligy mistrů a vydá hudební video?“ říká další.

Karius v květnovém finále Ligy mistrů nejprve neuvěřitelně špatným výhozem namazal Karimu Benzemovi na první gól, který poté v klidu poslal míč do odkryté branky. Následně pak Kariuse překonal Gareth Bale krásnými nůžkami a stejný hráč pak vyslal dalekonosnou střelu, která německému brankáři lacině prolétla z rukou do sítě. Real mohl slavit výhru 3:1.

Později Liverpool vydal prohlášení na základě lékařských testů z Bostonu, že pětadvacetiletý brankář utrpěl po kontaktu se stoperem Realu Sergio Ramosem otřes mozku, což mohlo mít na jeho výkon zásadní vliv. Ani tato informace postoj fanoušků podle všeho zásadně neobměkčila. 

Liverpoolský trenér Jürgen Klopp i přes chyby Kariusovi dál věří. To potvrdil na setkání s hráči, kteří nejsou na světovém šampionátu. Je tedy pravděpodobné, že se Němec objeví v brance Liverpoolu v přípravných zápasech, než odletí na turné do USA.  

🌴🏃🏼‍♂️ Hidden hills @paulripke

Příspěvek sdílený LORIS KARIUS (@lorisk21),Čec 3, 2018 v 8:34 PDT

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud