19. února 2019 • 23:05

SESTŘIHY: Liverpool hrál s Bayernem bez branek. Lyon - Barcelona 0:0

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Finalista minulého ročníku Ligy mistrů Liverpool nedokázal zužitkovat převahu nad Bayernem Mnichov a v úvodním osmifinále s ním remizoval 0:0. Bez branek skončilo i druhé úterní utkání Lyonu s favorizovanou Barcelonou. 



Liverpool měl od začátku převahu, ale i když především v závěru prvního poločasu soupeře výrazně zatlačil, skórovat nedokázal. Na druhé straně se neprosadil ani nejlepší střelec Ligy mistrů Lewandowski a oba celky si tak prodloužily pohárové série. Liverpool doma neprohrál už 20 zápasů, Bayern venku nepoznal porážku v devíti duelech.

Ve druhém úterním zápase dokázal Lyon dlouho s favoritem držet krok. Navíc už v deváté minutě mohl jít do vedení, ale brankář Ter Stegen vyrazil Terrierovu střelu na břevno. Barcelona ve druhém poločase převzala aktivitu, ale žádnou ze svých šancí neproměnila. Ve vyřazovací fázi tak katálánský klub nevyhrál venku už popáté za sebou. Lyon zase v probíhajícím ročníku LM už pošesté v řadě remizoval.

Výsledky osmifinále Ligy mistrů (19. února 2019)

Olympique Lyon - FC Barcelona 0:0
Rozhodčí: Cakir - Duran, Ongun (všichni Tur.) - Makkelie (video, Niz.). ŽK: Aoaur, Dubois - Roberto, Semedo. Diváci: 57.889. Lyon: Lopes - Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy - Traoré (69. Tousart), Ndombele (84. Cheikh), Aouar, Terreir (76. Cornet) - Depay, M. Dembélé. Trenér: Genesio. Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Roberto (81. Vidal), Busquets, Rakitič - Messi, Suárez, O. Dembélé (68. Coutinho). Trenér: Valverde.

FC Liverpool - Bayern Mnichov 0:0
Rozhodčí: Rocchi - Meli, Passeri - Irrati (video, všichni It.). ŽK: Henderson - Kimmich. Diváci: 52.250. Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Keita (76. Milner) - Salah, Firmino (76. Origi), Mané. Trenér: Klopp. Bayern: Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Alcántara, Martínez, Rodríguez (88. Sanches) - Gnabry (90.+1 Rafinha), Lewandowski, Coman (81. Ribéry). Trenér: Kovač.

SESTŘIH LM: Liverpool - Bayern Mnichov 0:0. Mané a spol. pálili šance
Video se připravuje ...

SESTŘIH LM: Lyon - Barcelona 0:0. Domácí podržel skvělý Lopes
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud