23. října 2019 • 04:30

Coufal o výměně dresu s Messim: Dohodneme se, nechceme být za šašky

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl dobře naložený, usmíval se, vtipně reagoval. Třeba když na slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského mířila otázka, proč právě Slavia vyniká svou kondicí, prohodil obránce červenobílých Vladimír Coufal, že v Česku je hodně lesů. Zůstává v pohodě před velikou výzvou, ve středu bude v Lize mistrů krotit ofenzivu Barcelony. Lionela Messiho, Luise Suáreze, Antoina Griezmanna. „Pořád se těším,“ říká Coufal.



Po losu jste byl nadšený, že se potkáte s Barcelonou. Co se ve vás odehrává nyní, když už se utkání přiblížilo? Máte z její ofenzivní síly strach?
„Pořád se na to těším. Jsou to nejlepší hráči světa. Po losu byla v kabině veliká euforie, já osobně jsem se poprvé dostal do Ligy mistrů a ještě nám vylosovali takovou skupinu s tak úžasnými týmy a hráči. Těšíme se na každý zápas. Ale také budeme chtít získat nějaké body. Zápas s Barcelonou je obrovský svátek. Doufám, že utkání pro nás dobře, nebo alespoň přijatelně dopadne, a že si odneseme pěkné vzpomínky.“

Utkání Slavia - Barcelona na O2 TV Sport
Speciální předzápasový program startuje ve 20:05 (studio k dřívějším zápasům začíná už v 18:30), moderátor Petr Svěcený přivítá jako hosty Martina Vaniaka nebo Davida Kalivodu. Přímo na stadionu v Edenu pak Michal Hrdlička bude rozebírat aktuální dění třeba s Pavlem Kukou, dorazí i herec Jakub Prachař nebo nejznámější český MMA bojovník Karlos „Terminátor“ Vémola. Z hrací plochy se bude hlásit reportér David Sobišek, utkání komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Více ZDE>>>

Je pro vás zápas s Barcelonou tím největším v kariéře?
„Ani nevím. Teď se ty velké zápasy kupí. Sevilla, Chelsea, Brazílie, Anglie, Inter, Dortmund. Nevím, který mám řadit nejvýš, ale kvůli tomu fotbal hrajete. Nejvýš stavím zápasy proti týmům, které jsme porazili. Takže zatím skoro žádný.“ (úsměv)

Je pravděpodobné, že se často budete potkávat s  Antoinem Griezmannem . Co na něj říkáte?
„Těším se na něj, je to mistr světa, víc skoro není potřeba dodávat. Je to fantastický hráč, teď ani nevím, kolik za něj Barcelona dala, ale byla to obrovská suma. Každý souboj s takovým hráčem mě může někam posunout. Čím víc jich bude, tím líp.“

Máte v kabině dohodu, kdo si vymění dres s  Lionelem Messim ?
„Čekal jsem tuhle otázku. Nechceme z toho dělat kovbojku, aby ho po zápase honilo šest lidí. (trenér Jindřich Trpišovský: „Tak si ho vezmu já.“). Vy fandíte Liverpoolu… Dohodu nemáme, ale dohodneme se, abychom tu nebyli za šašky.“

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Góly

Domácí: 50. Bořil

Hosté: 3. Messi, 57. Olayinka (vl.)

Sestavy

Domácí: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – T. Souček (C), Ševčík – Masopust (76. Van Buren), Stanciu (76. Hušbauer), Zelený (46. Tecl) – Olayinka.

Hosté: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Arthur (84. Rakitić), Busquets (78. Arturo Vidal), F. de Jong – Messi (C), L. Suárez, Griezmann (69. O. Dembèlé).

Náhradníci

Domácí: Kovář, Holeš, Hušbauer, Tecl, Škoda, Van Buren, Frydrych

Hosté: Neto, Todibo, Dembèlé, Firpo, Fati, Rakitić, Vidal

Karty

Domácí: Masopust, Bořil, Olayinka, Ševčík

Hosté: Alba, O. Dembèlé

Rozhodčí

Madden – Stewart, Roome – Clancy (všichni SCO)

Stadion

Eden Aréna, Praha-Vršovice

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Barcelona 6 4 2 0 9:4 14
2. Dortmund 6 3 1 2 8:8 10
3. Inter Milán 6 2 1 3 10:9 7
4. Slavia 6 0 2 4 4:10 2

Messi a spol. v Praze! U hotelu je vítali fanoušci, hvězdy před nimi prchly
Video se připravuje ...

Těžký soupeř. Souček žene tým dopředu, chválil slávisty trenér Barcelony Valverde
Video se připravuje ...

Hvězda Barcelony Lionel Messi dorazila s klubem do pražského hotelu Four Seasons před zápasem Ligy mistrů proti Slavii
Hvězda Barcelony Lionel Messi dorazila s klubem do pražského hotelu Four Seasons před zápasem Ligy mistrů proti Slavii

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud