26. listopadu 2019 • 09:32

Lazaret Inter. Marodku soupeře Slavie rozšířil další klíčový hráč

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo teplákovky a píšťalky aby na sebe hodil bílý plášť a stetoskop. Trenér Interu Antonio Conte má před středečním utkáním Ligy mistrů na Slavii plnou hlavu rozsáhlé marodky, na kterou naposledy přibyl záložník Nicolò Barella. Klíčový záložník a autor vyrovnávacího gólu v prvním vzájemném zápase bude černomodrým scházet minimálně do konce roku.



Nicolò Barella je už desátým zraněným hráčem Interu v této sezoně, ze sobotního zápasu na hřišti Turína odkulhal se slzami ve tvářích a podvrtnutým kolenem. Hned druhý den absolvoval artroskopickou operaci a v tomto roce se na trávníku už neobjeví.

Zápas Slavia - Inter v O2 TV Sport
Středeční studio začne již v 18:30 na O2 TV Fotbal k zápasům hraných od 18:55, moderátor Petr Svěcený přivítá Martina Jiránka a Daniela Pudila. Od 20:00 startuje na O2 TV Sport speciální program. V Edenu bude moderátor Libor Bouček rozebírat aktuální dění například i s úspěšnou tenistkou Petrou Kvitovou. Přímo z hrací plochy se pak přihlásí reportér David Sobišek. Utkání pak komentují Tomáš Radotínský a Jan Homolka.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Divák si díky multidimenzi může vybrat, jaký duel chce živě sledovat.

Pro Inter jde o citelné oslabení, neboť letní posila z Cagliari odehrála posledních devět soutěžních utkání bez jediného střídání. A fanoušky Slavie dodnes budí ze spaní (ne)šťastný Barellův vyrovnávací gól v nastavení prvního vzájemného zápasu v Miláně.

Kromě Barelly nebude mít zítra Conte k dispozici určitě ani Mattea Politana, Alexise Sáncheze a Stefana Sensiho, nejistý je rovněž start Roberta Gagliardiniho a Kwadwa Asamoaha. Trenér druhého týmu Serie A si přitom opakovaně v průběhu sezony stěžoval na příliš úzký kádr, s kterým se prý nedá uspět ve třech soutěžích najednou.

„V tom jsme s trenérem zajedno, víme, že náš kádr je početně limitovaný. Uvidíme, co se s tím dá v lednovém přestupovém termínu dělat,“ prohlásil sportovní ředitel Beppe Marotta.

Proti Slavii by tedy měl Inter pravděpodobně nastoupit v této sestavě: Handanovič – Godin, De Vrij, Škriniar – DˈAmbrosio, Candreva, Brozovič, Vecino, Biraghi – Lautaro, Lukaku.

Inter Milán Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Inter - Slavia 1:1. Pražané sahali po vítězství, favorit srovnal v nastavení
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Dortmund - Inter 3:2. Obrat Borussie ve slávistické skupině
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Inter Milán - Dortmund 2:0. Italský klub bodově odskočil Slavii
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Barcelona - Inter 2:1. Katalánci museli otáčet, dvakrát pálil Suárez
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud