11. srpna 2020 • 17:25

Paříž čtvrtfinále Ligy mistrů zvládne, budou padat góly, míní experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neutrální hřiště, zápasy bez diváků. Tahle čvrtfinále fotbalové Ligy mistrů budou opravdu jiná než na jaké jsou hráči i fanoušci zvyklí. Ve středu se čeká úspěch slavného PSG v bitvě s Atalantou Bergamo. „Jednadevadesát procent lidí věří Neymarovi a spol. Sází se na jejich výhru v kurzu 2:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. O den později to vypadá na postup Atlétika Madrid. „V tomto případě se dvaasedmdesát procent tipérů přiklání na starnu španělského celku.“



Pařížané touží po úspěchu v Lize mistrů a podle řeči čísel jejich sen čtvrtfinálový sok z Itálie nezastaví. „Výhru Bergama má na tiketech jen pět procent sázejících. Nic na tom nezměnil ani lákavý kurz 3,58:1. Že zápas nebude mít po devadesáti minutách vítěze si myslí čtyři procenta tipérů. Remíza se sází v kurzu 4,05:1,“ říká Světlíková.

Bookies favorizují PSG i kvůli tomu, že Atalantě přestala fungovat ofenziva a naopak obrana si vybírá slabší chvilku v poslední době až příliš často. „Hodně se sází na to, že padnou alespoň tři branky v kurzu 1,55:1,“ dodává tisková mluvčí.

Čtvrteční souboj je v očích sázkařů soubojem ofenzivní síly bundesligového Lipska se skvělou defenzivou madridského Atlétika. „Asi nejčastější sázkou na tiketech je tak, že v utkání uvidíme dvě a více branek. Tato příležitost je vypsaná v kurzu 1,44:1,“ říká Světlíková s tím, že pro Lipsko, kde hraje český útočník Patrik Schick, to podle rozložení tipů nevypadá s postupem do semifinále Ligy mistrů zrovna dobře.

„Na výhru Lipska v kurzu 3,21:1 sází jen třináct procent tipérů. Remíza vypsaná v kurzu 3,15:1 je na tiketech zhruba patnácti procent sázkařů,“ líčí tisková mluvčí Chance.

Témata:  fotbla, Liga mistrů, PSG
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud