24. listopadu 2020 • 14:52

Bizár v Lize mistrů! Krmenčíkův tým vyřadil hráče kvůli místu v autobuse

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hráči už vynechali zápasy či celé turnaje z různých bizarních důvodů. Nejde si nevzpomenout na Santiaga Canizarese, kterého střepy z rozbité skleničky připravily o MS. Tohle ale jen tak něco netrumfne... Emmanuel Dennis, spoluhráč Michaela Krmenčíka z Brugg, nenastoupí proti Borussii Dortmund. Někdo mu totiž zasedl místo v klubovém autobuse.



Zní to bizarně, ale je to tak. 23letý nigerijský útočník, který do Belgie přišel před třemi lety z ukrajinského týmu Zorja Luhansk, byl ze zápasové nominace oficiálně vyřazen z disciplinárních důvodů. Co za nimi je? Dle informací belgických médií hysterická scéna v klubovém autobusu.

Deník Het Laatste Nieuws informuje, že Dennis velmi podrážděně až vztekle reagoval na fakt, že si nemohl sednout na své oblíbené místo. Bruggy kvůli opatřením proti koronaviru zavedly striktní podmínky a změnily plán sezení v klubovém autobusu, a nigerijskému útočníkovi se to nepozdávalo.

„Dennis je zdravý, ale není v soupisce na dnešní zápas,“ potvrdil trenér Philippe Clement. „Nechoval se podle týmových pravidel. To je vše, co k tomu řeknu, chci se soustředit na hráče, které tu mám,“ rychle utekl od detailů útočníkova chování.

Bruggy jsou ve skupině F třetí, pouhé dva body za lídrem a dnešním soupeřem, Borussií Dortmund.

Liga mistrů na O2 TV Sport

Moderátor Petr Svěcený přivítá ve studiu Pavla Kuku, bývalého reprezentanta, a také Miroslava Jirkala, fotbalového experta a trenéra. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechny úterní duely z Ligy mistrů v přímých přenosech.  

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Dortmund 6 4 1 1 12:5 13
2. Lazio 6 2 4 0 11:7 10
3. Club Brugge 6 2 2 2 8:10 8
4. Petrohrad 6 0 1 5 4:13 1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud