21. února 2023 • 13:22

Hvězdy z Realu, vstávat! Fanoušci Liverpoolu rušili soupeře ve dvě v noci

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přes ligu to z osmého místa dost možná nepůjde, jestli chce Liverpoool hrát Ligu mistrů i na podzim, cesta vede přes aktuální ročník soutěže, kde má už v osmifinále jako překážku v repríze finále Real Madrid. A fanoušci Reds dělají pro výhru všechno, uchýlili se i k nefér obtěžování před hotelem.



Co je to za rány? Před luxusním hotelem v liverpoolských Albertových docích se ve dvě hodiny ráno začal ozývat hluk jako při novoročních oslavách i s doprovodnými světelnými efekty. Ti, kteří ohňostroj odpálili, ale rozhodně nechtěli oslavit Mezinárodní den mateřského jazyka, šlo o fanoušky Liverpoolu.

V hotelu totiž bydlí výprava Realu Madrid, který se má večer představit právě na Anfield během reprízy loňského finále Ligy mistrů, jenže tentokrát už během osmifinálové fáze. Dál může postoupit jen jeden a obhájci titulu by nemuseli být nepřekonatelnou překážkou, pokud by byli nevyspalí.

Nefér přístup fanoušků není nic nového. „Bílý balet“ už podobnou situaci zažil několikrát, před pěti lety dokonce UEFA zavřela PSG část stadionu poté, co se hvězdy z Madridu během nočního vyrušení v Paříži „bály o zdraví a rodiny.“ Reds zase stejným způsobem předloni „vítali“ Barcelonu.

Real ovládl poslední dvě finále Ligy mistrů s Liverpoolem. Loni v Paříži zvítězil 1:0 gólem Viníciuse Júniora a v roce 2018 triumfoval v Kyjevě 3:1. Obhájci titulu v elitní soutěži nepodlehli anglickému protivníkovi šestkrát po sobě, z toho pět utkání vyhrál. Liverpool na podzim ve skupině začal porážkou 1:4 s Neapolí, ale pak zvítězil pětkrát v řadě.

Zápas začíná na Anfield ve 21 hodin, na stejný čas má naplánovaný výkop i druhé úterní osmifinále mezi Frankfurtem a Neapolí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud