17. srpna 2010 • 14:10

Do Prahy dorazilo zhruba 150 fanoušků Žiliny

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Prahy krátce po poledni dorazilo zhruba 150 fanoušků fotbalistů Žiliny, která se dnes ve 4. předkole Ligy mistrů utká se Spartou. Příznivci slovenského týmu prošli z hlavního nádraží na Staroměstské náměstí a rozprchli se do okolních restaurací.



ČTK to řekla pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová, podle které na fanoušky dohlíží několik desítek policistů.

Průvod příznivců byl podle Zoulové poklidný a obešel se bez incidentů. V 18:00 se mají příznivci slovenského klubu odebrat na Letnou, kde se od 20:45 bude hrát zápas.


O bezpečnost v ulicích metropole se starají kriminalisté, dopravní policisté, pracovníci antikonfliktního týmu, pyrotechnici, psovodi se služebními psy a policisté na koních. V záloze je připravena speciální pořádková jednotka.

Podle vývoje situace má pražská policie připraven i vrtulník.Policie již dříve upozornila obyvatele v okolí letenského stadionu, aby přeparkovali své vozy kvůli možnosti, že by je rozvášnění fanoušci poničili.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud