16. června 2015 • 21:00

Argentina se zlobí na své hvězdy: Messi a Di María se vysmáli trenérovi!

Autor: ps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jižní Amerika žije fotbalem, jenže o něm se teď tolik nemluví. Probírá se hlavně kauza hvězd Argentiny Lionela Messiho (27) a Angela Di Maríi (27), kteří se o poločasové přestávce při nástupu na hřiště vysmáli svému kouči! Vše zachytily kamery a na Copa América je z toho pořádný skandál.



Možná kdyby výsledek zápasu Argentina – Paraguay skončil přestávkovým skóre 2:0, nikdo by scénku z tunelu ani neřešil. Jenže hvězdy Argentiny ve druhé půli propadly, Paraguay vyrovnala a miláčka Messiho ve vlastní zemi grilují!

Podle záběrů z televize se s Di Maríou smál tomu, co se dělo o přestávce v kabině. „Co že to tam říkali?“ ptal se barcelonský zázrak Di Maríi, když si rukou zakrýval pusu. „Že to prý nebude jednoduchej výsledek,“ dostalo se mu od parťáka odpovědi. Následoval hlasitý smích…

Jenže pak to přišlo, pohroma v podobě vyrovnání na 2:2 a veřejný výsměch se otočil proti hvězdám. „Zápas jsme kontrolovali, ale ve druhém poločase jsme udělali strašné chyby. Ukázali jsme dva extrémy, to mě velmi znepokojuje. Padesát minut jsme jasně lepší, ale pak začneme pochybovat a stáhneme se na vlastní polovinu,“ zlobil se kouč Gerardo Martino, jemuž smích schovaný v dlaních patřil.

Oba hříšníci mají šanci celou situaci vyžehlit. Ve skupině B je ještě čekají obhájci titulu z Uruguaye a Jamajka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud