18. června 2015 • 21:10

Slavný italský klub vede nová výkonná ředitelka: Vytáhne AC Milán z bídy sexy blondýnka?

Autor: ps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kde kdo by se pozastavil nad tím, že fotbalový velkoklub povede žena. V italském AC Milán si tuto cestu zvolili! Na post výkonné ředitelky nastoupila dcera majitele Silvia Berlusconiho Babraba. Má vytáhnout tápající tým zpět na vrchol. Je to vůbec možné?



Berlusconimu a jeho manželce herečce Veronice Lario se narodila Barbara v roce 1984 ve Švýcarsku. Bylo jasné, že bude mít v genech od obou rodičů něco. Po třiceti letech se ukázalo, že si od vínku vzala více z otce – známého kontroverzního politika a podnikatele.

„Od roku 2003 jsem byla v představenstvu tátovy holdingové společnosti. Zajímám se především o finance a nemovitosti,“ prohlašovala protekční dcerka, která měla během působení Brazilce Pata v AC Milán s ostrostřelcem poměr. Táta to zlobivé Barbaře neschvaloval, přesto spolu vydrželi 2,5 roku.

Rozhled pilovala v kosmopolitních městech, jako jsou Londýn či New York, i z těchto zkušeností bude novopečená výkonná ředitelka čerpat! Otázkou ale je, zda to bude prospěšné fotbalu, a jestli se naplní očekávání, že italský velkoklub z 18 ligovými tituly, zvedne z ničícího bahna.

Podle italských médií má jasnou vizi, kterou se chce vydat. „Nastudovala si, jak to chodí v Manchesteru United a chce jít podobným směrem. Tedy využívat prostředky z prodaných upomínkových předmětů a dalších věcí. Nežít jen z prodeje televizních práv,“ šeptá se v Itálii.

Vyhlídky jsou prý ale daleko ambicióznější! „Mluví se o tom, že v klubu udělá převrat – chce postavit nový stadion, klubové muzeum a rozšířit počet talismanů. Takové věci, které v Itálii nejsou tak běžné,“ píší italská média.

Hlavně ať si dává pozor na to, aby nedopadla jako její otec, který se za své činy nespočetněkrát musel zpovídat u soudu a několikrát byl i odsouzen. Kvůli amnestii ale do výkonu trestu nikdy nenastoupil…

Barbara Berlusconi se stala novou výkonnou ředitelkou fotbalového velkoklubu AC Milán.
Barbara Berlusconi se stala novou výkonnou ředitelkou fotbalového velkoklubu AC Milán.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud