18. června 2013 • 11:26

Sparta má smůlu. Jablonec stopera Beneše teď nepustí

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta má smůlu, obránce Víta Beneše z Jablonce nyní nezíská. Vicemistr měl v plánu získat čtyřiadvacetiletého borce jako náhradu za zkušeného Jiřího Jarošíka, jenže Severoči, které čeká třetí předkolo Evropské ligy, řekli NE! Letenští tak musejí pátrat jinde.



„Na podzim zůstane určitě v Jablonci. V nějakém horizontu je sice jeho odchod možný, ale určitě ne nyní,“ konstatoval sportovní ředitel Jablonce Petr Flodrman. Hráč se tak začne na sezonu připravovat ve svém současném působišti.

Beneš se už dříve nechal slyšet, že by se stěhování do Sparty nebránil. „Kdyby záleželo jen na mně, na Letnou bych šel,“ přiznává zadák, který si zahrál v mládežnických výběrech letenského klubu.

Nejspíš ale musí na tenhle plán nyní zapomenout. „Beru to normálně. Pan Pelta mě nepustil, což respektuji, protože budeme hrát předkolo Evropské ligy a všichni chceme udělat úspěch. Takže je pro tým nejlepší, pokud se udrží pohromadě a případně ještě posílí,“ řekl Vít Beneš.

Michal Ďuriš v hlavičkovém souboji s Vítem Benešem během utkání Plzně s Jabloncem
Michal Ďuriš v hlavičkovém souboji s Vítem Benešem během utkání Plzně s Jabloncem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud