30. června 2009 • 21:01

Budějovice testují Schuta a chorvatského beka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Českých Budějovic by mohli posílit mostecký záložník Lukáš Schut nebo chorvatský levý bek Stevan Dujakovič. Oba jsou v jihočeském klubu na testech a ve středu se představí v přípravném utkání proti Brnu.



Třiadvacetiletý Schut okusil první ligu zatím výhradně v mosteckých barvách. Na kontě má v nejvyšší soutěži 37 zápasů a jeden vstřelený gól. Po sestupu severočeského klubu patřil v druhé lize k nejvytíženějším mosteckým hráčům, v uplynulém ročníku zasáhl do 28 utkání.

Také dalšímu zkoušenému hráči Dujakovičovi je 23 let. Naposledy působil v Šibeniku, s nímž skončil v minulé sezoně na šestém místě v chorvatské lize.

Jihočeši stále zkoušejí také bývalého rakouského reprezentanta Boza Kovacevice, který si v národních barvách zahrál i proti českým fotbalistům. O jeho případném angažování se rozhodne v příštích dnech.

"Záleží také na tom, zda s námi bude chtít ještě spolupracovat. Nyní musíme vyhodnotit všechny atributy, nemá cenu vynášet nějaké závěry. Je ovšem vidět, že ligu hrát umí," uvedl na webových stránkách klubu kouč Pavel Tobiáš.
Na testy by mělo ještě přijít několik bosenských hráčů.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud