4. května 2011 • 15:09

Slavia spasitele neukáže. Tiskovka se nekoná

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistická veřejnost čekala, že se dnes už konečně dozví, co bude dál s jejich klubem. Slavia ústy svého údajného majitele Antonína France slíbila šéfovi svazu Ivanu Haškovi, že ve středu zveřejní informace, jak se situace kolem nového majitele klubu vyvíjí. Jenže žádné představování zachránce klubu na oficiální tiskové konferenci se konat nebude.



"O řešení naší situace budeme informovat na tiskové konferenci ve středu," pravil již v pondělí Antonín Franc, člen představenstva, který o sobě říká, že drží červenobílé akcie. Z vyjádření, která padala i od šéfa klubu Platila, sálal optimismus.

Jenže žádná slibovaná tisková konference se neuskuteční. Slavia žádné setkání s novináři nesvolala a nic konkrétního nesdělila.

"Celou záležitost kolem svolané tiskové konference má mediálně na starosti společnost Natland. Dostal jsem takový pokyn nikoliv příkaz. Pro mě platí to, že Slavia bude komentovat jenom uzavřená a dotažená jednání," řekl fanouškům slávistický mluvčí Ondřej Zlámal.

A společnost Natland, která má prý být oním investorem, jenž Slavii pomůže z nejhoršího? "Médiím rozešleme tiskové prohlášení," uvedl jen mluvčí Natlandu Rostislav Starý.

Fanoušci "sešívaných" od středečního rána bombardovali diskusní fórum oficiálního klubu a chtěli vědět, v kolik se tiskovka uskuteční, aby měli představu, co se Slavií bude. Ani tam se ale nic podstatného nedozvěděli.

Právě tento den měl být klíčový. Poprvé se totiž veřejnost měla dozvědět, kdo a za jakých podmínek Slavii zachrání od pádu do třetí ligy. Místo toho se čeká na prohlášení od společnosti Natland - a ne od samotného klubu...

Licenční řízení čeká červenobílý klub již zítra, tedy ve čtvrtek.

I fanoušci Slavie tak nějak tušili, že se nového majitele v pondělí nedočkají.
I fanoušci Slavie tak nějak tušili, že se nového majitele v pondělí nedočkají.

Vstoupit do diskuse
13

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud